رئيس شوراي فني صنايع دستي استان،معرفي و تبليغ موثرتر و گسترده تر را از نتايج مستقيم تهيه و استفاده از تمبرهايي دانست که به تصوير آثار مختلف صنايع دستي مزين هستند و باعث ميشود
عدم شناخت و نا آشنايي با اين آثار از بين برود.
محمدي، کسب اطلاعات دقيق در مورد رشتههاي مختلف صنايع دستي را يکي از نتايج مستقيم اين اقدام دانست و تصريح کرد: ديدن نمونههاي شاخص و بينظير رشتههاي مختلف صنايع دستي آذربايجان شرقي براي هموطنان در ساير استانها و در مکاتبات خارجي نيز خالي از لطف نيست و موجبات آشنايي بيشتر را با اين آثار شاخص فراهم ميکند.
به گفته رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي تصوير آثاري همچون سفالينه ها، آثار چوبي، نقره کاري ها، فرش و گليم و ورني و آثاري از اين دست که جزو آثار شاخص و منحصر به فرد استان هستند براي تبديل شدن به تمبر در اولويت قرار دارند.
وي افزود: به تدريج ساير آثار نيز به تمبر تبديل شده و در اختيار هموطنان قرار خواهد گرفت.
محمدي ضمن اشاره به افزايش همکاري با ساير سازمانها و نهادها در جهت منافع صنايع دستي، گفت: از اين پس در مکاتبات سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي از تمبرهاي مزين به تصوير آثار صنايع دستي استان بهره گرفته خواهد شد.
کار ثبت تصاوير برخي از آثار صنايع دستي که براي چاپ در آخرين نسخه کتاب معرفي صنايع دستي استان آماده شده اند براي طراحي تمبرهاي استان مورد استفاده قرار گرفته است و به زودي تمبرهايي با اين تصاوير چاپ خواهند شد./106
انتهای پیام/