امير انوري مقدم افزود:اين اقدام با توجه به وجود پتانسيلهاي قوي صنايع دستي بومي در منطقه و جاذبههاي بکر توريستي و گردشگري طبيعي و فرهنگي در دستور کار معاونت صنايع دستي استان قرار گرفته است.
وي خاطرنشان کرد:در سال 82 شرکت تعاوني روستايي زنان خراشاد با 70 نفر عضو شروع به فعاليت در زمينه توليدات پارچه بافي سنتي، عرقيجات گياهي و سوغات محلي کرد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي استان خراسان جنوبي يادآور شد: اين شرکت تامين موارد مورد نياز معيشتي و حرفهاي اعضا ، تأمين اعتبارات و وامهاي مورد نياز و ارائه خدمات به منظور بهبود امور حرفهاي و حمايت از هنرمندان و توليدکنندگان در زمينه توليد و پخش محصولات در سطح استان، کشور و صادرات سفارشي به ديگر کشورها از جمله، ترکيه، کانادا، سوئد، افغانستان، کشورهاي عربي حاشيه خليج فارس را بر عهده داشته است.
انوري مقدم با اشاره به اينکه صنايع دستي در اين منطقه نقش قابل توجهي در گسترش اشتغالزايي در منطقه ايفا کرده است،تصريح کرد: به طوري که تعداد اعضاي اين تعاوني از بدو تأسيس تاکنون 254 نفر افزايش يافته که 62 نفر آنها به توليد پارچههاي سنتي اشتغال دارند، لذا به عنوان يکي از فعالترين تعاونيهاي روستايي در زمينه نساجي سنتي در استان شناخته شده است./117
انتهای پیام/