وي با اشاره به اين که آموزش رشتههاي صنايع دستي اين استان از سال گذشته به بخش خصوصي واگذار شده است، اظهار داشت: آموزش رشتهها به شکل رايگان آن و تنها و اگذاري مراحل آموزشي به بخش خصوصي نميتواند مشکلات اين بخش را به طور کامل حل کند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي چهار محال و بختياري نيز از برپايي آموزش صنايع دستي اين استان در 25 رشته خبر داد و افزود: آموزش رشتههاي صنايع دستي در سال جاري با تکيه بر اصل واگذاري به اتحاديه ها و تعاونيها صنايع دستي پيگيري ميشود.
بهمن عسگري ادامه داد: هر فعاليتي در سطح استان اگر داراي جنبه اقتصادي و مالي نباشد به رکود ميرسد بنابراين توجه به وجه اقتصادي صنايع دستي نيز لازم به نظر ميرسد.
معاون صنايع دستي استان خوزستان نيز برقراري تعامل با سازمانها و ارگانهاي مختلف را در رأس برنامههاي اين معاونت دانست و گفت: تعامل با سازمانها وارگانهاي مختلف در کنار ارتباط با صنعتگران صنايع دستي امکان اجراي برنامههاي راهبردي را راحت تر ميکند.
رحماني معاون هنرهاي سنتي کهگيلويه و بوير احمد نيز با تاکيد بر مشکلات اعتباراتي در اين استان ادامه داد: براي اجرايي شدن برنامههاي زيرساختي در گام اول بايد موضوع تامين اعتبارات جدي گرفته شود.
وي اضافه کرد: اين معاونت در تلاش است در واگذاري بخشي از فعاليتها به تعاوني ها و اتحاديههاي صنايع دستي که تا به امروز اقدامي دراين زمينه نشده، گام بردارد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي کرمان از مشکلات اعتباري به عنوان يکي از مهمترين معضلات اين بخش ياد کرد و ادامه داد: نگاههايي که متوجه صنايع دستي است نسبت به گذشته اصلاح شده اما صنايع دستي نيازمند تغيير نگاه کاربردي است.
حساني در ادامه اظهار داشت: فاصله ميان اعتبارات بخش گردشگري و ميراث با صنايع دستي زياد است و اميدواريم حل اين مشکل در برنامه پنج ساله پنجم لحاظ شود. /111
انتهای پیام/