حميد توسلي تصريح کرد: برگزاري جشنوارهها، همايشها، کارگاههاي آموزشي و اطلاعات نوشتاري در جرايد و روزنامه از جمله فعاليتهايي بود که از طريق اين انجمن انجام شد.
وي ادامه داد: در سال 85 و بر اساس سياست دولت نهم پروانه فعاليت تمامي انجمنها باطل شد و تصميم بر آن شد تنها به انجمنهاي فعال اجازه فعاليت داده شود.
توسلي با بيان اينکه انجمن طبيعتگران برنا نيز از انجمنهايي بود که موفق شد پروانه فعاليت دريافت کند، اظهار داشت: به اين منظور اين انجمن در سال 85 به عنوان يک موسسه زيستمحيطي به ثبت رسيد و فعاليت خود را ادامه داد.
وي با بيان اينکه از آنجا که پيش از اين انجمن به صورت عمومي فعاليت ميکرد و اين امر مخاطبان انجمن را براي رسيدن به برنامههاي مورد نظر خود با مشکل مواجه کرده بود، اظهار داشت: براي رفع اين مشکل حوزههاي فعاليت انجمن طبيعتگران برنا در چارچوب کميتههايي که مطابق با اساسنامه اين انجمن تشکيل شده تعريف شده است.
توسلي افزود: انجمن طبيعتگران برنا از هشت کميته آموزش و بسترسازي، طبيعتگردي، تعاملات بهزيستي، بانوان سبزانديش، ادبيات و محيط زيست، ورزش عمومي و سلامت اجتماعي، تغذيه سالم و محيط زيستپاک و هنرهايتجسمي و امور هنرمندان تشکيل شده است.
وي با بيان اينکه اين انجمن نخستين سازمان غيردولتي آموزش خلاق کودکمحور مبتني بر آموزههاي زيستمحيطي است، تصريح کرد:در اين راستا کارگاههاي آموزشي با عناوين تنوعزيستي، قصهگويي و نمايش خلاق، اکوتوريسم، نقاشي، خلاقيت موسيقي، ساخت و ساز، گل و گياه، آشنايي با هفت کتاب ايران، بازي و آشپزي نيز براي کودکان تدارک ديده شده است.
توسلي به رايگان بودن حق عضويت در اين انجمن اشاره کرد و افزود: از آنجا که بخش عمدهاي از درآمد چنين انجمنهايي از طريق حق عضويت تامين ميشود، با اين حال انجمن طبيعتگران برنا عضويت در اين انجمن را با هدف ايجاد تعامل بيشتر رايگان اعلام کرده است./115
انتهای پیام/