وي با اشاره به اينکه تا نيمه شهريور ماه سال جاري پيشرفت فيزيکي معاونتهاي صنايعدستي استاني در اجرايي شدن اين برنامه حاکي از راه اندازي 232 باجه فروش است، اظهار داشت: بر اساس اطلاعات ارسالي از سوي استانهاي بيشترين باجههاي ايجاد شده مربوط به استان اردبيل است.
مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني اين معاونت ادامه داد: استان اردبيل تا تاريخ مذکور موفق به ايجاد 90 باجه فروش و عرضه محصولات هنرهاي سنتي و صنايعدستي شده است.
اين مقام مسئول با بيان اينکه فاصله ساير استانها در ايجاد باجههاي فروش صنايعدستي با استان اردبيل به طور تقريبي زياد است، گفت: تعداد باجههاي فروش استانهاي ديگر بين 1 تا 31 باجه متغير است.
کيايي تصريح کرد: استان خراسان رضوي تا اين تاريخ يک باجه فروش و استان مرکزي موفق به راه اندازي و ايجاد 31 باجه عرضه و فروش صنايعدستي شده است.
مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني معاونت هنرهاي سنتي در ادامه اظهار داشت: 13 استان نيز در خصوص راه اندازي و ايجاد باجههاي فروش صنايعدستي اقدامي نکردهاند.
وي با تأکيد بر اينکه موضوع بيمه هنرمندان صنايعدستي کشور نيز با جديت توسط اداره کا حمايت از توليد و بازرگاني اين معاونت در حال پيگيري است، افزود: بيمه هنرمندان صنايعدستي در محل اخذ قانون و اخذ مصوبه مجلس شوراي اسلامي قرار گرفته است.
کيايي همچنين از پيگيري ارائه تسهيلات به هنرمندان و صنعتگران صنايعدستي از سه حوزه مختلف خبر داد و گفت: در بحث ارائه تسهيلات اين اداره کل از مجراي سه کانال صندوق مهر امام رضا(ع)، تسهيلات بنگاههاي زودبازده اقتصادي و بهره مندي از حمايتهاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري موضوع را دنبال ميکند.
111/
انتهای پیام/