افزايش شاخص بهاي توليد خدمات در هتل‌ها و رستوران‌ها

به گزارش ميراث آريا(CHTN)براساس آمار بانک مرکزي از شاخص بهاي توليد کننده درايران، افزايش اين شاخص در تيرماه نسبت به ماه گذشته 2/1 درصد بوده است.

درتيرماه سال جاري نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاخص بهاي توليد کننده در زير گروه هتل و مهمانپذير 4/19 درصد افزايش يافته است.

براساس آمار بانک مرکزي همچنين افزايش شاخص بهاي توليد کننده اين زير گروه درتيرماه سال جاري نسبت به خرداد ماه سال جاري 1 درصد بوده است.

درتيرماه سال جاري شاخص بهاي توليد کننده زير گروه رستوران و بوفه نسبت به ماه مشابه سال گذشته 2/15 درصد و نسبت به ماه پيش ازآن 3/1 درصد افزايش يافته است.

شاخص بهاي توليد کننده رستوران و هتل در12 ماهه منتهي به تيرماه 88 نسبت به 12 ماهه منتهي به تيرماه سال گذشته 5/25 درصد افزايش يافته است./105

انتهای پیام/

کد خبر 1388062117