وي با اشاره به اينکه معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي هماهنگي با تمامي بخشهاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري را مورد توجه قرار ميدهد، اظهار داشت: معاونتهاي صنايعدستي استانها که در اين بخش مشکلاتي دارند، به صورت کتبي در اختيار معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور قرار دهند.
سرپرست جديد اين معاونت ادامه داد: بايد براي صنايعدستي و هنرهاي سنتي کشور يک سيستم تعريف شود که در راستاي تعريف اين سيستم ادبيات تعامل با سازمانها و ارگانهاي مختلف را متفاوت تر از گذشته پيگيري کنيم.
دانيالي با بيان اينکه معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي در تمامي استانها بايد عصاي دست هنرمندان اين عرصه باشند، گفت: در همين زمينه تدوين قانون نظام صنفي در حوزه صنايعدستي اهميت زيادي دارد.
اين مقام مسئول تصريح کرد: معاونت هنرهاي سنتي آسيب شناسي فعاليتهايي که در چند سال گذشته اجرايي کرده است را مورد توجه قرار ميدهد.
سرپرست معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي در ادامه اظهار داشت: به طور دقيق بايد مشخص شود فعاليتهايي که در سه حوزه حفظ و احياء، توسعه و ترويج و حمايت از توليد و بازرگاني انجام شده چه نتايجي به همراه داشته است.
وي با تأکيد بر اينکه با تلاش مديران کل ستادي صنايعدستي در سند جامع پنج ساله پنجم جايگاه حقيقي خود را پيدا ميکند، افزود: نتيجه تلاش معاونت هنرهاي سنتي در اين زمينه تعريف رديف بودجه مشخص براي صنايعدستي خواهد بود.
تهمينه دانيالي با اشاره به اينکه معاونتهاي صنايعدستي استاني بايد از فرصت خود براي تعامل با رسانهها استفاده کنند، اضافه کرد: در حال حاضر با توجه به برپايي گفتمانهاي هنرهاي سنتي و رسانه تعامل خوبي با رسانه ها برقرار شده که بايد از اين فرصت استفاده کرد.
سرپرست معاونت هنرهاي سنتي خاطرنشان کرد: اين ظرفيتها به خصوص در سطح استانها در معرفي صنايعدستي و ترويج فرهنگ اين توليدات موثر است.
وي ياد آور شد: همچنين در بخش تعامل با نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در طول فعاليت دولت دهم تلاشهاي بسياري خواهد شد و استانهاي در ارتباط با نمايندگان خود گام بر مي دارند./111
انتهای پیام/