آيا مساجد چوبي بناب موزه صفوي مي‌شوند؟

به گزارش ميراث آريا(chtn) به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، تراب محمدي در ديدار با نماينده مردم شهرستان بناب در مجلس شوراي اسلامي ضمن اعلام اين مطلب افزود: تاريخ اين شهرستان نشان از اثر گذاري در دوره هاي مختلف دارد و بايد در اين مورد کاوش و بررسي هاي بيشتري صورت بگيرد.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي تصريح کرد: شهرستان بناب به دليل موقعيت فرهنگي و اجتماعي خود در دوره صفويه بسيار مورد توجه بوده و ابينه صفوي علي الخصوص مساجد چوبي منحصر به فرد اين شهرستان مويد اين مطلب هستند.

محمدي، اين ابنيه را جايگاه مناسبي براي ايجاد موزه تخصصي دوران صفوي در استان دانست و بر عزم سازمان براي راه اندازي اين موزه تاکيد کرد.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي تصريح کرد: هم اکنون ايجاد اين موزه به همراه رايزني و نظر خواهي از افراد مرتبط و مسئول و بزرگان و علماي بناب در دست بررسي هاي تکميلي است.

به گفته وي، اشيا و آثار قابل توجهي از دوران صفويه در استان موجود است و اين امر کار تجهيز موزه دوران صفويه را بسيار تسهيل مي کند.

دبير کارگروه ميراث فرهنگي و گردشگري استان، در مورد ساير موزه ها در شهرهاي کوچکتر گفت: موزه هايي مانند موزه مهرآباد بناب که موزه مردم شناسي است، با همکاري ديگر دستگاه ها از جمله شهرداري اداره مي شوند و در اين حالت علاوه بر افزايش همکاري ساير نهاد ها در اداره موزه ها، مي توان به گسترش آنها نيز اميدوارتر بود./106

انتهای پیام/

کد خبر 1388062143