يحيي رحمتي ادامه داد: در حال حاضر بخش فرآوري در کنار بهره برداري از ذخاير سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي بر عهده سازمان صنايع و معادن و سازمان زمين شناسي است.
وي با اشاره به اينکه بخش فرآوري سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي از طريق رييس سازمان وقت به دفتر رياست جمهوري ارسال شده، اظهار داشت: با موافقت ضمني رييس جمهوري اين پيشنهاد در معاونت حقوقي رياست جمهوري نيز با موافقت روبرو شده است.
مدير کل حفظ و احياء اين معاونت تصريح کرد: اهميت عمليات فرآوري سنگهاي قيمتي و نيسمه قيمتي و کارهاي هنري که در اين بخش انجام ميشود زمينه ساز مطرح شدن اين پيشنهاد بوده است.
اين مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: با توجه به تخصصي بودن فعاليت بهره برداري از ذخاير سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي هيچ پيشنهادي مبني بر واگذاري اين بخش به معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي مطرح نشده است.
رحمتي با بيان اينکه واگذاري فعاليتهاي مربوط به فرآوري سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي مقدمه ايجاد موسسه گوهر شناسي خواهد بود، گفت: اين موسسه با اجرايي شدن اين برنامه با حمايت معاونت صنايعدستي و توسط بخش خصوصي ايجاد ميشود.
وي خاطرنشان کرد: ايجاد موسسه گوهر شناسي با هدف اصلي فرآوري سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي يکي از پروژههاي پيشتاز معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي است./111
انتهای پیام/