وي ادامه داد: براي خيابان وليعصر سندي تنظيم شده بود و در بخش اميريه اين خيابان شاهد بوديم که ساختمان بلندي در حال ساخت است، اين بنا با هيچ چيز حتي فضاي خيابان سازگاري نداشت، اگر نماي ساختمان علاء الدين نماي مناسبي نيست وظيفه شوراي محله است که هويت بصري شهر را حفظ کند.
عضو کميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي اسلامي شهر تهران گفت: البته نظارت نيز نياز به آموزش، دانش و گفتوگو دارد که مقدمات آن فراهم است. شما به عنوان ناظر، بر اجراي درست مصوبات شوراي اسلامي شهر تهران نيز بايد نظارت داشته باشيد.
رئيس ستاد هماهنگي شوراياريها تصريح کرد: براي حل اين مشکل ضابطهاي انديشيده شده و آن اين است که در هر جلسه علني شوراي اسلامي شهر تهران يکي از اعضاي هيئت رئيسه شوراياران مناطق 22 گانه تهران حضور پيدا کنند تا در فضاي مصوبات شورا قرار گيرند.
وي افزود: اين امر باعث ميشود حوزه نظارت شوراياران بسط داده شود و بتوانند نظارت خود را بهتر اعمال کنند.
مسجد جامعي افرود: بخش ديگري از کارهايي که شوراياريها ميتوانند انجام دهند، برگزاري جلسات مشترک با مديران و معاونان شهرداري در سطح منطقه است که براي مقدمه اين کار بايد نظرات را دريافت و نارسايي هاي منطقه را نيز مشخص کنيد و با مشخص کردن اين مسائل بتوانيد با مديريت شهري گفتوگو کنيد.
رئيس ستاد هماهنگي شوراياريها افزود: در حال حاضر شورا در جايگاهي نيست که 23 وظيفه تصدي را داشته باشد، اگر در حال حاضر جلساتي با سازمان آب و فاضلاب داريم به اين دليل است که نگاهشان به مديريت شهري، نگاه قلک است تا ببينند مديريت شهري چقدر به آنها پول ميدهد.
وي ادامه داد:اين در حالي است که درآمد ما ناشي از عوارضي است که از شهروندان ميگيريم ما که چاه نفت نداريم.
وي خاطر نشان کرد: بايد با مسئولان دستگاههاي اجرايي نيز جلساتي از سوي شوراياران برگزار شود، به عنوان مثال اگر در محله شما مشکل برق وجود دارد بايد با وزارت نيرو و سازمانهاي تابعه جلسه بگذاريد هر چند که مسئولان اجرايي در جلسات به طور مرتب حضور پيدا نميکنند.
مسجد جامعي تصريح کرد: شهر يعني مردم و همه چيز بايد حول محور مردم شکل گيرد و شوراياريها ميتوانند نقش خوبي را در اين زمينه ايفا کنند.
100
انتهای پیام/