علي مصطفينژاد افزود: اين پل دو بخش خاوري و باختري شهر را به هم متصل مي کند . طول آن بيش از 350 متر ،پهناي آن 8 و نيم متر و ارتفاع آن حدود 18 متر مي رسد .
وي تصريح کرد: پل 20 طاق و 22 پايه دارد که ميان هر دو پايه طاق و بر روي هر پايه، نيم طاق ساخته شده است . از آنجا که رودخانه خرم آباد توسط استانداري در حال لايه روبي و بسترسازي است آب آن از زير اين پل صفوي و کنار قلعه فلک افلاک مي گذرد .
مصطفينژاد خاطرنشان کرد:پايگاه پلهاي تاريخي نيز نقطه نظرات و برنامههاي خود را در خصوص نحوه عبور آب و نيز لايه روبي و بسترسازي حريم زير و کنار پل اعلام کرده است .
وي تصريح کرد: پس از انجام عمليات لايه روبي و بسترسازي ، پل خرم آباد از حالت سواره به پياده تغيير ميکند و براي عبور وسايل نقليه در بالا دست و پايين پل، به وسيله پلهاي جديد صورت ميگيرد .
مدير پايگاه و پروژه ملي پل هاي تاريخي لرستان ادامه داد: همين طور قول مساعد همکاري در جهت بازسازي پايههاي مياني پل که بتوني هستند توسط استاندار داده شده است که به وسيله آجر و سنگ شور که مصالح سنتي هستند به حالت اوليه پل در دوره صفويه ترميم شود .
مصطفينژاد ادامه داد: درصدد هستيم يک درياچهاي در بالادست و پائين دست پل ايجاد کنيم که از نظر منظري به پل زيبايي بخشد و هم باعث شود آب به تمام پايه هاي پل برسد چون پايههاي پل ملات آهکي است و اگر آب هم دور شود و به مروز زمان پايههاي پل از بين ميرود .
اين پل در حريم قلعه فلک الافلاک واقع شده و مرکز جذب گردشگر است و دومين پل از نظر قدمت بعد از پل شاپوري در خرم آباد است ./104
انتهای پیام/