حبيبه مجدآبادي در ادامه خاطرنشان کرد:در طرح مرمتي اين بنا، کاربري خانه فرهنگ و مرکز اطلاعرساني براي ديوانخانه تعيين شده است.
وي با بيان اينکه در طبقه همکف چند گالري، کتابخانه، چايخانه، فضاي نمايش و موسيقي در نظر گرفته شده است تصريح کرد: طبقه اول به فضاهاي اداري و کافينت اختصاص خواهد يافت.
وي با اشاره به اينکه در طرح معماري داخلي فضاهاي ديوانخانه، بر تقويت کيفيت فضايي بنا و ارزشهاي معماري آن تأکيد شده است اظهارداشت: از جمله اين ويژيگيها ميتوان به وجود محورهاي قوي طولي و عرضي، ابعاد فضاها و همچنين تزئينات آنها است.
به گفته اين معمار داخلي بناهاي تاريخي؛ دراين طرح، محورهاي اصلي اغلب تعيين کننده خطوط چيدمان عناصر هستند که با استفاده از آينه در بعضي زوايا و عمود بر محورها بر روي عمق و منظر فضا تأکيد ميشود.
مجدآبادي بيان داشت: آينههاي بهکار رفته، تصاوير معماري را با زواياي جديد منعکس و نقاط ديد متفاوتي براي کشف فضا به ناظر داده و عمقي بينهايت ميبخشد.
وي با بيان اينکه در مرکز ساختمان، ايواني دو ستونه مقابل محور باغ واقع شده و سايرفضاها در دو سوي ايوان گسترش يافتهاند يادآور شد: ايوان يکي از مهمترين فضاهاي ديوانخانه و قلب فعاليتهاي جديد است که اين فضا ارتباط خوبي با فضاي باز باغ و آبنما دارد.
وي در ادامه افزود: در کاربري جديد، امکان ايجاد فضايي براي نمايشهاي کوتاه و يا اجراي موسيقي در ايوان مورد بررسي قرار گرفت.
مجد آبادي بيان داشت : مبلمان فضاي نمايش چند مکعب چوبي هستند که در مواقع لزوم از مخفي گاه خود در زمين و زيرصحنه بيرون آورده شده و پس از نمايش دوياره مخفي ميشوند بنابراين فضاي ايوان به صورت دست نخورده و اوليه باقي خواهد ماند./119
انتهای پیام/