وي افزود: اين اقدام آمادگي بيماران رواني را براي اشتغال بالا برده و از منزوي شدن اين افراد جلوگيري ميکند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي زنجان با اشاره به اينکه استفاده از دستان پر توان اين قشر موجب ارتقاء وضعيت اجتماعي اين افراد ميشود، تصريح کرد: فراهم کردن شرايطي براي عرضه محصولات و حضور در نمايشگاهها به معرفي عمومي اين بيماران کمک ميکند.
وي با تأکيد بر اينکه بهره برداري از امکانات و پتانسيلهاي طرفين از ديگر اهداف انعقاد اين قرارداد است، افزود: اين امر در راستاي ارتقاء توانمندي، کيفيت و تنوع بخشيدن به آموزش بيماران رواني انجام شده است.
سليمان پور در خصوص تعهدات مرکز توانبخشي در اين تفاهم نامه گفت: ارسال فهرست اسامي و اطلاعات شناسنامهاي هنرآموزان به تفکيک رشتههاي درخواستي، تأمين فضاي آموزشي و همچنين تأمين وسيله اياب و ذهاب مربيان بر عهده اين مرکز است.
اين مقام مسئول با اشاره به اينکه سفالگري، سرمه دوزي، قلاب بافي و معرق کاري اولين دورههاي مورد تأييد طرفين است، افزود: اجراي دورههاي آموزشي، تأمين مربي، پرداخت حق الزحمه مربيان و همچنين اعطاي گواهينامه آموزشي در پايان دوره از تعهدات معاونت در طول اجراي تفاهمنامه است.
معاون هنرهاي سنتي استان زنجان ضمن اينکه تأمين مواد اوليه دورههاي آموزشي را از تعهدات مشترک ميان طرفين دانست، خاطر نشان کرد: اين تفاهمنامه در 4 ماده و يک تبصره تهيه شده و تا 8 ارديبهشت سال آينده معتبر و قابل اجرا است./112
انتهای پیام/