بنابراين گزارش در طراحي چهار طرح مياني اين فرش از چهار زار ليوا (نماد آتش و خورشيد)، شنگر (نماد باد)، دينگو مرو (نماد خاک و زمين) و امگاره (نماد آب و دريا) استفاده شده است.
احمد کارگران، محمد سايباني و محمد بانوج از اعضاي گروه هنر نو هرمز هستند که از سال 84 تاکنون به سراغ ايده بهره گيري از خاکهاي طبيعي جزيره هرمز رفته اند و با برپايي کارگاههاي هنري و جشنواره هاي هنر محيطي گامي ارزنده در معرفي اين جزيره و جاذبه هاي طبيعي آن برداشتهاند.
اين گزارش برقراري ارتباط ميان هنرمندان و هنرهاي نو با عامه مردم از جمله اهداف اين گروه بوده است که شاخصترين کار آنها گستردن فرشي به وسعت 1200 مترمربع از خاک بود که سال گذشته در جزيره هرمز رونمايي شد.
در اين فرش خاکي از 70 طيف رنگي مختلف که به صورت طبيعي در اين جزيره وجود دارد استفاده شد و داراي 12 قطعه بود که روايتي واحد را در 12 بند شرح ميدادند.
اين فرش خاکي که در روز عيد قربان سال گذشته رونمايي شد، اسطورههاي بومي و کهن منطقه را با واقعيتهاي تاريخي در هم آميخت و مورد بازديد و استقبال گستردهاي قرار گرفت.
اين گروه قصد دارد امسال نيز فرش خاکي را در ابعاد بزرگتري در هرمز بگستراند و ايجاد فرشي نمادين و کوچک در هجدهمين نمايشگاه فرش دستباف، مقدمهاي براي معرفي اين اقدام است./111
انتهای پیام/