وي گفت: در متن دستورالعمل مذکور بر مباحث مربوط به بهداشت فردي، رعايت نظافت و گندزدايي مستمر سطوح و تجهيزات در اماکن عمومي و مراکز تهيه و توزيع مواد غذايي تاکيد شده است. همچنين لازم است صاحبان اماکن عمومي در رابطه با برخورداري محل از تهويه مناسب، اقدامات لازم را انجام دهند.
مهندس غلامي با اشاره به فعاليت حدود پنج هزار بازرس بهداشت محيط در کشور، گفت: اين بازرسان مرتبا بر مراکز تهيه و عرضه موادغذايي نظارت دارند و در صورت تخلف صاحبان اماکن از دستورالعملهاي بهداشتي، اقدامات لازم از سوي ماموران بهداشت محيط انجام ميشود.
همچنين دکتر عليرضا مغيثي، مدير برنامههاي انساني و بينالملل محيط و کار وزارت بهداشت با اشاره به همهگيري آنفلوآنزا نوع A همزمان با فصل سرد سال، بر کنترل عوامل محيطي به منظور پيشگيري از انتقال اين ويروس تاکيد کرد و به ايسنا گفت: در مورد بيماريهاي واگير از جمله آنفلوآنزاي A سه موضوع، منبع يا مخزن بيماري، محيط انتقال و ميزبان بيماري، مطرح است. بيترديد منبع بيماري قابل کنترل نيست. در مورد پيشگيري از ابتلاي انسان (ميزبان بيماري) نيز واکسن لازم است که در رابطه با آنفلوآنزا A واکسن مورد تاييد سازمان جهاني بهداشت هنوز در دسترس نيست؛ بنابراين مهمترين راه کنترل اين ويروس، کنترل آن در محيط است.
گفتني است؛ طي هفته گذشته 22 مورد جديد ابتلا به بيماري آنفلوانزاي نوع A درکشور گزارش شده است. به اين ترتيب شمار مبتلايان به آنفلوآنزا A در کشور به 422 نفر رسيده است. همچنين اين بيماري تاکنون در کشور 6 قرباني داشته است.
100
انتهای پیام/