رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي افزود: با توجه به وجود گردوي فراوان و مرغوب در شهرستان عجب شير، تصميم گرفتيم از اين موضوع به عنوان يک جاذبه گردشگري بهره بگيريم تا بازديدگنندگان بتوانند از نزديک باغات آباد و زيباي گردو و مراحل برداشت اين محصول را ببينند.
به گفته وي، با توجه به برداشت سالانه حدود 21 هزار تن گردو از باغات شهرستان عجب شير، اين شهرستان پس از اسکو، بزرگترين توليد کننده گردو در استان مي باشد و حدود 10 درصد از کل گردوي توليدي کشور از اين شهرستان زيبا به دست مي آيد.
دبير کارگروه ميراث فرهنگي و گردشگري استان، عرفي جاذبه هاي تا کنون مغفول مانده استان را راهکاري براي تداوم حضور گردشگران در نقاط مختلف استان وعرفي نمود و تصريح کرد: براي گردشگري که بناها و اماکن ديدني استان را ديده است، بايد جاذبه هاي جديد و دور از چشم را بيشتر معرفي نماييم و اينچنين باعث رونق گردشگري در شاخه هاي مختلف شويم.
محمدي گفت: اولين جشنواره گردو با حضور مردم و گردشگران و مسئولان مختلف استان در شهرستان عجب شير و روستاي زيبا و سرسبز قزلوجه برگزار مي شود تا سرآغاز فصلي نوين در گردشگري استان باشد.
گفتني است اولين جشنواره گردو در استان آذربايجان شرقي با همکاري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، سازمان جهاد کشاورزي استان، فرمانداري عجب شير، دهياري و شوراي اسلامي روستاي قزلوجه شنبه 18 مهرماه برگزار مي شود./106
انتهای پیام/