وي افزود: در همين راستا، نامگذاري بخش هاي مختلف مرکز اقامتي که گردشگران در آن سکونت دارند به نام جاذبه هاي تاريخي و فرهنگي و طبيعي منطقه، راه را براي نيل به اين هدف بسيار هموار مي کند.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي در بازديد از مراکز اقامتي تبريز پس از فعاليت چشمگير و فشرده تابستاني، افزود: طي هماهنگي که با هتل داران و مسئولان واحدهاي اقامتي صورت گرفته شاهد اجراي اقداماتي در جهت نامگذاري و تجهيز بخشهاي مختلف واحد اقامتي به نام جاذبه ها و ابنيه تاريخي استان خواهيم بود و گردشگران حاضر در هتل ها و مراکز اقامتي به جز آشنايي با تاريخچه و قدمت و ويژگي هاي مناطق ذکر شده، با تصوير و نمادهاي آنها نيز آشنا خواهند شد.
به گفته وي اين اقدام در ايجاد آشنايي مردم و مسافران با اين مناطق موثر خواهد بود و اينچنين مي توانيم درانتظار حضور مسافران بيشتر و بازديدکنندگان علاقه مند در اين مناطق باشيم.
محمدي از دست اندر کاران وافراد مرتبط با اين موضوع خواست تا هم اطلاعات خود را در مورد جاذبه هاي استان افزايش دهند و نسبت به راهنمايي صحيح و دقيق گردشگران اقدام نمايند تا خاطره سفري آسوده به استان زيبا و تاريخي آذربايجان شرقي همواره با مسافران باشد و شاهد حضور مجدد آنان در استان باشيم.
لازم به ذکراست در مدت فعاليت ستاد تسهيلات سفرهاي تابستاني، بيشتر مراکز اقامتي و هتل هاي استان با افزايش چشمگير گرداشگران روبرو بوده و در مقاطعي از تابستان شاهد اشغال بيش از صد در صدي اين مراکز بوديم.
فعاليت و اطلاع رساني و ارائه خدمات هتل ها و و مراکز اقامتي استان به گردشگران در فصل پاييز نيز ادامه خواهد يافت./106
انتهای پیام/