منطقه نمونه و فرودگاه در قلب يکديگر

رئيس سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري قم در اين رابطه به ميراث‌‌آريا(chtn) گفت: موضوع مهمي که سازمان ميراث‌فرهنگي استان به عنوان ماموريت اساسي در حال پيگري آن است بحث فرودگاه قم به عنوان دروازه‌اي براي ورود پروازهاي زيارتي به داخل کشور است که مجوزهاي لازم از دستگاه‌هاي مرتبط استاني و ملي اخذ شده است.

مهدي متقيان افزود: در اين رابطه کميته‌اي توسط استاندار مصوب شد که رئيس سازمان ميراث‌فرهنگي استان نيز عضو آن است و به صورت هفتگي جلسات راهبردي براي پيگيري موضوع فرودگاه در استانداري تشکيل مي‌شود.

به گفته متقيان؛ پيشنهاد مشخص، منطقي، علمي و فني که سازمان به استان ارائه کرده اين است که فردوگاه در قالب منطقه نمونه گردشگري احداث شود که توجيه اقتصادي فرودگاه و امکان‌پذيري آن را بالا ببرد.

وي تصريح کرد: خوشبختانه يکي از مناطق نمونه گردشگري که در کارگروه توسعه عمران مصوبات مقدماتي آن انجام شده مربوط به همين فرودگاه است که اميدواريم در کنار فرودگاه قم منطقه نمونه گردشگري را داشته باشيم و فرودگاه در دل آن منطقه ايجاد شود.

رئيس سازمان ميراث‌فرهنگي قم ادامه داد: با اين رويکرد که در کنار فرودگاه مجتمع‌هاي تفريحي، اقامتي، پذيرايي و توريستي را داشته باشيم و بتوانيم دروازه ورودي پروازهاي زيارتي منطقه به کشور باشيم.

متقيان خاطرنشان کرد: با ايجاد اين فرودگاه اشتغال مناسبي در استان قم ايجاد مي‌شود و يکي از گزينه‌ها و زيرساخت‌هاي اصلي براي توسعه گردشگري استان به خصوص گردشگري مذهبي است.

وي يادآور شد:: با ايجاد پروژه‌هاي مناطق نمونه گردشگري و تجهيزات گردشگري برآورد ما اين است که بيش از 40 هزار ميليارد ريال پکيج سرمايه‌گذاري توسط بخش خصوصي يا توسط استان در قالب مناطق نمونه آماده شده است که اگر اين پروژه‌ها در 10 سال آينده با تمام ظرفيت به نتيجه برسد بيش از30 هزار شغل در گردشگري ايجاد کنيم. /115

انتهای پیام/

کد خبر 138807176