ورود 13 مدير تازه نفس به جرگه پايگاه‌هاي ميراث فرهنگي

به گزارش ميراث آريا(chtn) مسعود نصرتي با اشاره به اين‌که هيأت‌هاي راهبردي در همه پايگاه‌ها ايجاد شده اظهار داشت: هيأت‌هاي راهبردي از کارشناسان با تجربه و نخبه‌ بازنشسته حوزه ميراث فرهنگي تشکيل شده است.

حميد عمراني رکاوندي مدير پايگاه‌هاي ميراث فرهنگي گلستان در جلسه نشست مديران پايگاه يکي از مشکلات اين پايگاه را مشخص نبودن وضعيت هيأت راهبردي عنوان کرد.

مسئول پايگاه شهر تاريخي سمنان نيز يکي از مشکلات اين پايگاه را کمبود اعتبار عنوان کرد و گفت: به علت کمبود بودجه مطالعات انجام شده در مورد ضوابط و تعيين حريم بافت تاريخي سمنان ناتمام مانده است.

سرپرست پايگاه شهر تاريخي ماسوله گفت: از مهم‌ترين مشکلات موجود در پايگاه‌ها مي‌توان به و ضعيت هزينه کرد، اعتبارات و نيروهاي پايگاه‌ها اشاره کرد.

سيد پيام شاعف با بيان اين‌که پرداخت هزينه‌هاي پايگاه زير نظر سازمان ميراث فرهنگي هر استان انجام شود بيان داشت:قطعاً پايگاه‌ها به تعامل با سازمان‌هاي استاني خود نياز دارند اما عامل مؤثر در تسهيل بيشتر اين امر بهبود وضعيت مالي و اعتباري است.

وي ادامه داد: برخي از پايگاه‌ها، باتوجه به اقليم خاص خود به تخصيص اعتبار در فصول مشخص نياز دارند اظهارداشت: براي نمونه با آغاز بارندگي و بارش فعاليت اجرايي در ماسوله امکان پذير نخواهد بود بنابراين زمان تخصيص اعتبار بايد با توجه به اقليم خاص پايگاه انجام شود.

وي افزود:برخي بناهاي شهر ماسوله به دليل بارندگي و شبه سيل‌ها در معرض تخريب قرار دارند بنابراين تخصيص اعتبار براي انجام عمليات مرمت اضطراري و جلوگيري از تخريب آنها ضروري است.

وي جذب نيرو و چگونگي وضعيت استخدامي نيروهاي پايگاه از ديگر مشکلات پايگاه گيلان عنوان کرد و گفت: افزايش تعامل امور پايگاه‌هاي سازمان ميراث فرهنگي با مديران پايگاه‌هاي استان در راستاي ارتقاء جايگاه پايگاه‌ها امري لازم به نظر مي‌رسد./119

انتهای پیام/

کد خبر 1388071932