اين هنرمند تهراني با اشاره به اينکه اين هنر به علاقه مندان صنايعدستي به صورت دانشگاهي تدريس ميشود، افزود: با اين کار هم جوشي شيشه در ميان افراد بيشتر شناخته شده است.
وي ادامه داد: در حال حاضر دانشجويان علاقمند به هم جوشي شيشه در گروههاي کوچک فعاليت ميکنند و محصولات توليد شده توسط اين افراد بسيار محدود و کوچک است.
اين کارشناس صنايعدستي با تأکيد بر لزوم تبديل اين کارگاهها به تعاونيهاي بزرگ، تصريح کرد: با اين کار ميتوان بر تنوع آثار افزود، ضمن اينکه توليد محصولات در قطعات بزرگتر با کاربردهاي بيشتر را ميسر ميسازد.
وي در خصوص تاريخچه اين هنر سنتي در جهان افزود: تکنيک هم جوشي شيشه تقريبا به يک هزار و 500 سال قبل از ميلاد مسيح مربوط ميشود که تا 500 سال بعد از اين تاريخ نيز ادامه داشته است.
اين صنعتگر مبتکر ادامه داد: پس از اين سالها با روي کار آمدن شيشه گري فوتي اين هنر رونق خود را تا حد بسياري از دست داد و به فراموشي سپرده شد.
اين هنرمند جايگاه کنوني اين صنعت را در ميان ايرانيها مناسب دانست و اضافه کرد: با تدريس اين حرفه در دانشگاه هم جوشي شيشه توانسته رونق بيشتري بيابد.
اين کارشناس صنايعدستي با بيان اينکه از هم جوشي شيشه در معماري استفاده ميکنند، يادآورشد: هنرمندان تلاش ميکنند محصولات توليد شده را تا حد امکان کاربردي سازند.
موسوي در پايان خاطر نشان کرد: هم جوشي شيشه به معناي جوش خوردن شيشه است و طي اين فرآيند قطعات شيشه داخل کوره به هم چسبانده ميشوند./ 112
انتهای پیام/