تهمينه دانيالي ادامه داد: برون داد صنايعدستي و هنرهاي سنتي پيش از هر چيزي نيازمند تعامل با سازمان و ارگانهايي است که از تعاملات خوبي در داخل و خارج از کشور برخوردار است.
وي با اشاره به اينکه به همين منظور در گام اول ارتباط با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي در دستور کار قرار گرفت، اظهار داشت: صنايعدستي و هنرهاي سنتي تنها داراي تبعات مثبت داخلي نيست بلکه نتايج آن در تعاملات خارجي نيز بسيار چشمگير خواهد بود.
سرپرست معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي ادامه داد: موضوعي که براي اين معاونت در تعامل با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي اهميت دارد، مساعدت اين سازمان در رسيدن به اهداف صنايعدستي است.
اين مقام مسئول تصريح کرد: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي به دنبال مساعدت سازمان مذکور براي ساختار سازي و رسيدن به يک تجميع صحيح در بخش همکاريهاي داخلي و خارجي است.
دانيالي با بيان اينکه تا به امروز در خصوص حضور هنرمندان کشورمان در برنامههاي خارج از کشور هيچ گونه آسيب شناسي صورت نگرفته، گفت: بررسي نقاط ضعف و قوت حضور هنرمندان صنايعدستي در نمايشگاههاي داخلي و خارجي در ادامه همکاريها و چگونگي اتنتخاب هنرمندان براي حضور در عرصههاي بين المللي راهگشا خواهد بود.
وي در ادامه اظهار داشت: انتظار ميرود از ظرفيتهاي هر دو بخش براي مستند سازي و اطلاع رساني رشتههاي صنايعدستي و هنرهاي سنتي نهايت بهره برداري شود.
تهمينه دانيالي افزود: پيشنهاد ميشود يک گروه کارشناسي نقاط ضعف و تهديدها را در فعاليتهاي مشترک قبلي ميان دو حوزه بررسي کند تا به نتايج مثبت و همکاري صحيح دست يابيم.
سرپرست اين معاونت خاطرنشان کرد: وظيفه هر دو حوزه کاهش تصدي گريها و افزايش واگذاري فعاليتها به بخش خصوصي است که اميدوارم اين تعامل آغاز برنامه ريزيهاي مشترک در اين خصوص باشد./111
انتهای پیام/