وي افزود: امروزه نه تنها استفاده از لباسهاي محلي در ميان بوميان منطقه رواج دارد، بلکه علاقهمندان به هنر در سراسر کشور به استفاده از لباسهاي محلي روي آوردهاند.
اين هنرمند مشهدي با بيان اينکه لباس محلي هر منطقه بيانگر فرهنگ و هنر ساکنان آن منطقه است، افزود: از آنجايي که آثار توليد شده تنوع رنگ بسياري دارد، مورد پسند افراد بسياري قرار ميگيرد.
اين صنعتگر کهنه کار مشهدي با اشاره به اينکه استانهاي خراسان شمالي، رضوي و جنوبي لباسهاي محلي گوناگوني دارند، اظهارداشت: لباس محلي قوچان، قلعه نو، درگز و کرمانج از لباسهاي محلي معروف اين استانها هستند.
وي در ادامه افزود: لباسهاي محلي شهرستانهاي مختلف از نظر ظاهري خيلي به هم شباهت دارند ولي از نظر نوع دوخت، طرح و نوار بکار رفته در حاشيه لباسها متفاوت هستند.
رضايي با تأکيد بر اينکه آمادگي براي آموزش اين رشته را به هنرجويان دارد، افزود: خواستار حمايت بيشتر از سوي معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان خراسان رضوي براي توسعه بيشتر اين هنر هستيم.
وي اضافه کرد: ارائه وام براي فراهم آوردن مواد اوليه نخستين گام براي آموزش اين رشته از هنرهاي سنتي است.
اين صنعتگر در خصوص نحوه توليد اين محصولات خاطر نشان کرد: پارچه اين محصولات با دست بافته شده و از دامن، شلوار، پيراهن، کت، بازوبند، شال مشکي و همچنين يک شال تشکيل ميشوند./112
انتهای پیام/