روستائيان گيلاني به پيشواز روزهاي روشن مي‌روند

مدير پايگاه ميراث روستايي گيلان در گفتگو با ميراث آريا(chtn) ضمن بيان اين مطلب افزود:به کوشش پايگاه ميراث روستايي گيلان دو مقاله با عنوان \"مفهوم فضا و معناي آن در معماري بومي\" و \"تجاري معماري در دو حوزه جلگه مرکز و جلگه شرق\" تهيه شده است.

محمود طالقاني در ادامه خاطرنشان کرد:همچنين طراحي محوطه مسجد روستاي جلگه شرق، قهوه‌خانه روستاي جلگه غرب، مأمورپذير و نهارخوري کارگران نيز انجام شده است.

وي با بيان اين‌که آماده‌سازي محوطه، ساخت بناهاي جانبي و پرچين خانه‌هاي صادقي، محتشم‌طلب، موسوي و طربي در روستاي جلگه‌ مرکز و جلگه غرب تکميل شده است تصريح کرد:درحال حاضر دوباره چيني خانه‌هاي محمودي و لطفي نيز انجام شده است.

وي با اشاره به اين‌که خانه حاجت پور واقع در روستاي کوهستان غرب واچين و دوباره‌چيني شده است اظهارداشت: البته ساماندهي و ساخت جاده‌هاي دسترسي جلگه‌ غرب، کوهپايه‌ غرب و کوهستان غرب نيز انجام شده است.

به گفته اين مقام مسئول در پايگاه ميراث روستايي گيلان؛ هم‌اکنون تجهيز کارگاه کوهپايه غرب، کوهستان غرب و کارگاه نجاري نيز انجام شده است.

وي با بيان اين‌که تعداد 1500 اصله نهال درخت بومي در سايت موزه ميراث روستايي گيلان کاشته شده است بيان داشت: عمليات پرورشي مانند تنک کردن، آزاد کردن براي رشد بهتر درختان جنگلي به وسعت چهار هکتار و عمليات حصارکشي و پاک‌سازي به وسعت پنج هکتار از اراضي جنگلي نيز انجام شده است.

طالقاني افزود: همچنين يک پل ارتباطي بين روستاي کوهپايه‌ غرب به روستاي کوهستان غرب نيز ساخته شده است./119

انتهای پیام/

کد خبر 1388080216