وي ادامه داد: پس از اجراي موفق اين طرح در استانهاي خراسانرضوي، قم، مازندران، گيلان، گلستان و اردبيل، تصميم بر آن شد تا 9 استان ديگر بر اين تعداد افزوده شوند تا به طور کل واحدهاي اقامتي خصوصي و استيجاري 15 استان در پوشش پروژه گفته شده قرار گيرند.
دبير طرح ساماندهي اماکن اقامتي خصوصي و استيجاري، در ادامه گفت: برمبناي نشست کميته کارشناسي کشوري طرح فوق در خرداد ماه سال جاري، تصميم بر آن شد تا ساير استانها نيز به اين طرح ورود يابند.
وي همچنين ادامه داد: با توجه به کم رنگ بودن فرهنگ استفاده از خانههاي استيجاري در پانزده استان باقيمانده، اهدافي ديگر همچون تامين نياز اقامتي در زمانهاي پرتردد مسافر و فراهم آوردن شرايط اسکان در مناطق روستايي و پر جاذبه که از امکانات اقامتي بيبهره ماندهاند؛ مد نظر قرار گرفت تا بتوان طرح ملي موجود را در کل کشور به اجرا در آورد.
فلاحت با بيان اينکه هم اکنون استانهايي که تا کنون مشمول اين طرح نميشدند؛ همکاري جدي خود را آغاز کردهاند، گفت: با توجه به اينکه جوامع اقامتي استانها و سپس شرکتهاي مورد تاييد استاني، به عنوان مجريان طرح ساماندهي اماکن اقامتي خصوصي و استيجاري به شمار ميآيند؛ از اين رو استان مرکزي به عنوان نخستين استان از نيمه دوم استانهاي کشور، جامعه هتلداران خود را به عنوان شرکت مجري به سازمان معرفي کرده است.
وي خاطرنشان کرد: پس از معرفي مجري تاييد شده از سوي استان و اخذ استعلامهاي لازم، موافقتهاي اصولي نيز دريافت خواهد شد تا شرکت مجري به شناسايي و سپس شناسنامهدار کردن واحدهاي اقامتي مربوطه بپردازد.
فلاحت با بيان اينکه طبق آمار ثبت شده تا اواخر مهر ماه، پانزده استان نخست به عنوان مجري اين طرح، از پيشرفت قابل توجهي برخوردار بودهاند، يادآور شد: ساماندهي و شناسايي بيش از 18 هزار واحد اقامتي، حدود 12 هزار بازديد صورت گرفته در کنار بيش از چهار هزار پروانه صادر شده تنها بخشي از دستاوردهاي حاصل به شمار ميآيند.
وي در پايان اظهار اميدواري کرد: با عنايت به تجربيات حاصل، پيشبيني ميشود پانزده استان ديگر که به تازگي مشمول اين طرح شدهاند نيز بتوانند ظرف مدت زماني محدود در جهت ساماندهي واحدهاي اقامتي و رضايت گردشگران اقدام کنند. /106
انتهای پیام/