رئيس ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت کشور درخصوص اين که چرا اين طرح به تعويق افتاده خاطرنشان کرد: براي نهادهايي که بايد اين طرح را اجرا کنند شبهات و ابهاماتي پيش آمده و آنها خواستار بررسي تمام جوانب اجراي اين طرح هستند.
رئيس سابق پليس راهنمايي و رانندگي کشور گفت: آموزش و پرورش، نيروي انتظامي و راهنمايي و رانندگي بايد آمادگي اجراي اين طرح را داشته باشند.
رئيس ستاد مديريت حمل و نقل و سوخت کشور افزود: ما هيچ دخالتي در اين طرح نداريم اما از نظر کارشناسي از جلو انداختن ساعت ادارات نسبت به مدارس مخالف هستم.
به گفته رويانيان پدر و مادر بايد فرزندانشان را با خيالت راحت به مدارس بفرستند و بعد سر کار بروند نه اين که فرزندان، والدينشان را راهي کار کنند اما هم اکنون اين طرح پذيرفته شده و براي کاهش بار ترافيک بايد اجرا شود.
رويانيان ادامه داد: اين طرح در حال حاضراز سوي شهرداري تهران مطرح شده است اما آموزش و پرورش و برخي نهادها براي اجراي اين طرح شبهات و ابهاماتي دارند.
بر اساس مصوبه شوراي عالي ترافيک کشور طرح تغيير ساعت کاري در تهران به طور آزمايشي قرار بود از 2 آبان ماه سال جاري به مدت يک ماه اجرا شود.
در اين مصوبه آمده است: ساعت کار مراکز نظامي و صنعتي به تشخيص ارگانهاي مربوطه 6 تا 6:30 آغاز و بين ساعت 13 تا 13:30 براي گروههاي نظامي و 14 تا 14:30 براي گروههاي صنعتي پايان مييابد، ساعت کار بانکها از ساعت 7 تا 15، ساعت کار ادارات دولتي 7:30 تا 15:30، ساعت آغاز به کار مدارس و دانشگاهها 8 تا 8:30 و ساعت پايان کار 13 تا 15 خواهد بود. همچنين ساعت کار صنوف نيز از ساعت 9:30 تا 16 تعيين شده است.
همچنين ساعت آغاز به کار مدارس ابتدايي در ساعت 8:30 صبح و دانشگاهها و دبيرستانها نيز در ساعت 8 تعيين شده است تا کودکان دورههاي ابتدايي زمان بيشتري را براي استراحت داشته باشند.
براي نهادهايي که بايد اين طرح را اجرا کنند شبهات و ابهاهاتي پيش آمده و آنها خواستار بررسي تمام جوانب اجراي اين طرح هستند
100
انتهای پیام/