رويکردهاي جديد سازمان ميراث فرهنگي در موزه ملي قرآن کريم

به گزارش ميراث آرياchtn)) حميد بقايي در اين آئين با اشاره به اين‌که موزه قرآن در سال‌هاي گذشته داراي امکانات و ظرفيت بسياري بود که فعال نشده بودند افزود:اما امروز با برنامه‌ريزي‌هاي صورت گرفته شاهد رونق و توسعه فعاليت‌هاي اين موزه هستيم.

به گفته معاون رئيس جمهور؛رونق مخزن علمي يک موزه در گرو تعاملات بهره‌برداران و استفاده آنها از اين مکانهاست.

وي بر فعال‌تر شدن فعاليت اين موزه نسبت به گذشته در مديريت جديد تأکيد کرد: در طول سه سال گشته فرصت استفاده مناسب از موزه قرآن را از دست داديم و اين در حالي است که امکانات موزه قرآن بايد در مسير واقعي خود مورد استفاده عموم مردم قرار گيرد.

بقايي با اشاره به سياست سازمان ميراث فرهنگي مبني برتقويت عملکرد و فعاليت موزه‌هاي کشور اظهار داشت:موزه‌هايي چون موزه‌هاي تاريخي، مردم شناسي و موزه‌هاي ديني مانند دانشگاه‌ها و مراکز علمي و تحصيلي، مکان‌هاي مقدسي به شمار مي‌روند.

معاون رئيس جمهور با اشاره به بازديد و بررسي مشکلات موزه قرآن بر موضوع حفاظت و مباحث امنيتي اين موزه تأکيد کرد و گفت:با توجه به اين که کنترل رفت ‌و آمدهاي مردم در شرايط خاص اين موزه بسيار دشوار بود به اين منظور معبر ورودي سرپوشيده‌اي ايجاد کرديم تا اين مشکل نيز حل شود.

وي از مدير موزه قرآن خواست تا شناسايي و معرفي موزه قرآن به همه مردم شهر تهران و بقيه نقاط را در دستور کار خود قرار دهد.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي جمع‌آوري قرآن‌هاي نفيس موجود در استان‌هاي کشور و انتقال آنها به موزه قرآن را گام بعدي در راستاي توسعه، تبيين و معرفي بيشتر موزه قرآن اعلام کرد.

وي با اشاره به آشنايي مدارس،دانشگاه‌ها، مساجد و حوزه‌هاي مختلف با موزه قرآن بيان داشت:براساس هماهنگي‌هاي صورت گرفته در حال حاضر توسعه فعاليت موزه‌ها در رأس برنامه‌ريزي‌ها و سياست‌هاي سازمان ميراث فرهنگي قرار گرفته‌ بنابراين وضعيت موزه‌ها از وضعيت کنوني ارتقاء خواهد يافت./119





انتهای پیام/

کد خبر 138808164