وي درباره وضعيت پرونده ثبت جهاني بازار تبريز پس از وقوع آتشسوزي گفت: وقوع آتشسوزي براي ثبت بازار تبريز در فهرست ميراث جهاني مانعي ايجاد نميکند در اين راستا قرار است به زودي با همکاري سازمان ميراث فرهنگي نقشههاي مرمت، تأييد و مرمت گذرهاي عبوري اين بازار اجرا شود.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي ادامه داد: نصب کپسولهاي آتشنشاني در فاصلههاي کوتاه يکي از روشهاي جلوگيري از بروز چنين وضعيتهايي است چنانچه بتوانيم در فاصلههاي کوتاه 50 تا 100 متري در بازارها امکانات اوليه اطفاي حريق را نصب کنيم مردم نيز ميتوانند در اينگونه موارد، وارد عمل شوند.
بقايي با اشاره به تشکيل جلسهاي با حضور مديران استاني اين سازمان گفت: دراين جلسه قرار شد شهرهاي مهم و تاريخي به شهرداريها و آتشنشانيهاي محل خود ابلاغ کنند تا ضمن انجام کارهاي مطالعاتي در اين زمينه، روشهاي جلوگيري از آتشسوزيهاي گسترده براي حفظ وضع موجود بررسي شوند.
به گفته معاون رئيس جمهور؛ هماکنون رايزني سازمان براي تخصيص اعتباري در بودجههاي سنواتي در حال انجام است تا دستگاههاي موجود در مجموعه سردر باغ ملي با دريافت هزينه، آمادگي تخليه از اين مجموعه را داشته باشند.
وي درباره امکان واگذاري موزههاي خصوصي به کانون جهانگردي و اتومبيلراني بيان کرد: در هر موزه، يک سري اماکن تفريحي، اقامتي و ورزشي وجود دارد که بيشتر آنها در کاخهاي سعدآباد و نياوران از گذشته بوده و بهصورت غيرمنطقي به افراد خاص اجاره داده ميشدند که اين موضوع مشکلاتي ايجاد کرده بود.
وي با اشاره به اينکه کانون جهانگردي و اتومبيلراني زيرمجموعه سازمان ميراث فرهنگي است گفت: براساس ماده 88 کانون جهانگردي و اتومبيلراني به عنوان کارگزار، مزايدهاي به طور رسمي و قانوني برگزار کرده و درآمد حاصل از آن، براساس قانون به حساب خزانه دولت واريز ميشود.
معاون رئيسجمهور در مورد ساخت رباط بوعليسينا در کشور امارات گفت:همه مي دانند بوعلي سينا از منطقه خوارزم بوده اما قبر او در شهر تاريخي همدان است.
به گفته وي؛ در اين راستا مفاخر ايراني دفن شده در خارج از مرزهاي ايران به عنوان اولويت به دبيرخانه مفاخر تاريخي اعلام شده است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي درباره نتيجه سفر سفيران خارجي به منطقه ارس اظهار کرد:هماکنون فرايند تکيمل زيرساختها و نيز حل مشکلات سرمايهگذاري در اين منطقه درحال انجام است.
بقايي در ادامه خواستار بازشدن مسير خط آهن جلفا به نخجوان شد و افزود: در اين صورت منطقه آزاد ارس بهجز نخجوان و جمهوري آذربايجان، مرکز ترکيه را نيز پوشش خواهد داد.
وي با اشاره به اين که پروژه دوساله فنسکشي و تعيين حريم بين منطقه آزاد و سرزمين اصلي نزديک به 12ميليارد تومان هزينه نياز دارد بيان داشت:هماکنون نقشههاي اين پروژه تصويب شده بنابراين با فنسکشي و تعيين حريم بين منطقه آزاد و سرزمين اصلي ميتوانيم شاهد ورود گردشگران خارجي باشيم. /119
انتهای پیام/