برپايي نخستين مسابقه و جشنواره غذاهاي سنتي در گلستان


به گزارش ميراث آرياCHTN))دبير سومين جشنواره فرهنگ اقوام ايران زمين گفت: با توجه به تنوع قوميت‌ها و تنوع غذاها و شيريني‌هاي هر قوم و با نظر به سنخيت اين جشنواره با غذاهاي محلي، اقدام به برپايي اولين دوره از مسابقات غذاهاي سنتي در اين استان شده است.

حميد منوچهري افزود: در اين مسابقه که با مشارکت سازمان مردم نهاد کيمياي جوان برگزار مي شود، علاقمندان مي توانند در 4 بخش: آش هاي محلي ( عصر روز اول)، ته چين ( عصر روز دوم)، کيک و شيريني( عصر روز سوم) و سالاد فصل ( عصر روز چهارم) در اين مسابقه شرکت کنند.

وي اشاره کرد: تحويل غذاهاي طبخ شده که جهت 3 نفر است، از صبح تا12 ظهر صورت گرفته و قضاوت و داوري توسط کارشناسان تغذيه از 12 الي 18 عصر خواهد بود.

دبير اين جشنواره يادآور شد: هر شب در مراسم شبانه اين جشنواره و پس از داوري به 3 تن از برگزيدگان جوايز نفيسي از سوي ستاد برگزاري جشنواره اهداء خواهد شد.

سومين جشنواره فرهنگ اقوام ايران زمين، 21 لغايت 24 آبان ماه در تالار فخرالدين اسعد گرگاني برگزار مي شود. /106

انتهای پیام/

کد خبر 138808169