نادر کمالي افزود: اين هنرمند در غرفه اختصاص يافته به استان هرمزگان حصير بافي از جمله رايج ترين و معمول ترين رشته هاي صنايع دستي استان را در معرض ديد بازديدکنندگان از اين نمايشگاه قرار مي دهد.
وي خاطرنشان کرد:نمايشگاه ياد شده از 28 آبان ماه تا دوم آذرماه در محل دائمي نمايشگاه هاي بين المللي استان مرکزي برپا است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي استان هرمزگان
ترويج صنعت حصيربافي را موجب رونق اقتصادي هرمزگان دانست و گفت:توسعه صنعت حصير بافي در دستور کار معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي استان هرمزگان است.
به گفته اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي استان هرمزگان ،با رونق صنعت حصيربافي بيش از 300 محصول گوناگون با کاربري و طراحي مختلف توليد ميشود.
در معرفي اين رشته مي توان گفت،از حصير بافي بايد به عنوان رايج ترين و معمول ترين صنعت دستي استان هرمزگان نام برد، چرا که ماده اوليه مورد نياز حصير بافي برگ درخت خرما بوده که به حد وفور در اختيار صنعتگران است و توليد انواع فرآورده هاي حصيري که کاملاً جنبه مصرفي دارد در استان شايع است.
روستاهاي ميناب، بشاگرد، بندر لنگه و اطراف آن از مناطق مهم بافت حصير است که اکثر کار آن توسط زنان و دختران منطقه صورت مي گيرد. مواد اوليه مورد مصرف عبارت است از برگ درخت خرما(پيش مُغ) و ضايعات درخت خرما و گياهي به نام \"مور\". حصير بافان ميناب در روستاهاي بهمني، چلو، نصيرابي، محمودي و قاسم آباد ساکن هستند./117
انتهای پیام/