عبدالرضا برقدهنده در ادامه خاطرنشان کرد: پروژه طرح مرمت و احياي اين بناي تاريخي در سه مرحله و به مدت يک سال به طول انجاميد.
وي با بيان اينکه کارفرماي اين پروژه سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي وگردشگري استان اردبيل است تصريح کرد: سازه بناي اين امامزاده دربرگيرنده يک گنبدخانه ، بخش چپيره و ايوان است.
وي با اشاره به اينکه سازه بخش اصلي گنبد دربرگيرنده اسکنج، تزئينات آجري و قاببندي گچکاري است اظهارداشت:همچنين شکل ظاهري نقشههاي معماري و مرمت بقعه کورائيم نير تهيه شده است.
به گفته اين کارشناس ارشد مرمت بناها و آثارتاريخي ؛ اين بقعه در بخش مياني قبرستان قديمي مربوط به قرن شش هجري قرار دارد که تپههاي تاريخي روستاي کورائيم نشاني بر قدمت تاريخي اين روستا است.
برقدهنده ادامه داد: بناي ياد شده بنايي چهارگوش است که هر ضلع آن داراي پنج متر طول است و برفراز بنا نيز گنبد آجري کوچکي قرار دارد.
وي با اشاره به اينکه در بخش شمالي بنا سر در کوچکي به عرض 80 و ارتفاع 150 سانتي متر با طاق فرو ريخته قرار دارد گفت: سبک معماري و مصالح بکار رفته در اين بخش نشان ميدهد که اين بقعه احتمالاً در قرن هفتم هجري ساخته شده است./119
انتهای پیام/