ميراث آريا(chtn) - در همين رابطه رييس آموزش و پرورش شهر تهران مخالفت قطعي آموزش و پرورش با اجراي طرح تغيير ساعت آغاز به کار مدارس را به نمايندگي از مديران مدارس تهران و خانواده‌هاي تهراني اعلام کرد و گفت: با طرح تغيير ساعت آغاز به کار مدارس مشکل ترافيک تهران حل نمي‌شود، بلکه صرفا صورت مساله ترافيک تهران را پاک مي‌کنند.

وي ادامه داد: مخاطبان اجراي طرح تغيير ساعت کار، آموزش و پرورش نيست، بلکه خانواده‌ها هستند که فرزندانشان را در اختيار آموزش و پرورش مي‌گذارند، لذا به جاي متهم کردن آموزش و پرورش بايد به نظرات مخاطبان طرح توجه کرد.

رييس آموزش و پرورش شهر تهران، در ادامه با اشاره به پيشنهاد آموزش و پرورش براي اجراي طرح تغيير ساعت کار، اظهار کرد: پيشنهاد ما اين است که يا در طرح تغيير ساعت کار ادارات ساعت حضور دانش‌آموزان در ساعت 7:30 در مدارس تغيير نکند و 45 دقيقه تا يک ساعت به تاخير نيفتد، يا اين که کل اجراي طرح را يک سال به تاخير بيندازند تا طرح قابليت اجرايي در مدارس داشته باشد.

بنا بر اين گزارش ،بازرلو در پاسخ به نظر آموزش و پرورش در مورد طرح تغيير ساعت کار آغاز به کار مدارس تهران، با بيان اين که نظر آموزش و پرورش در مورد اجراي طرح تغيير ساعات کار متفاوت است و آموزش و پرورش با اجراي اين طرح موافق نيست، اجراي اين طرح را داراي تبعات بسيار و زحمات فراوان براي مردم و خانواده‌ها با توجه به تنظيمات صورت گرفته در اياب و ذهاب دانش‌آموزان دانست و گفت: نظرات آموزش و پرورش در اين زمينه به نحو فني و کارشناسي شده به شوراي عالي ترافيک به عنوان نظر قاطبه مديران آموزش و پرورش و شش هزار مدرسه شهر تهران ارائه شده است.

وي افزود: خوشبختانه با توجه به اين نظرات، ‌اعضاي شوراي عالي ترافيک نيز در مورد اجراي اين طرح درنگ‌هاي جدي اعمال کرده‌اند و اميدواريم اين درنگ همچنان ادامه داشته باشد.

اما در عين حال رييس آموزش و پرورش شهر تهران اضافه کرد: مواردي که در مورد فقدان آمادگي آموزش و پرورش براي اجراي طرح تغيير ساعت کار مدارس عنوان شده است، به آماده نبودن آموزش و پرورش براي اجراي اين طرح در يک زمان مشخص مربوط نمي‌شود، بلکه به اين مربوط مي‌شود که در اجراي اين طرح انبوهي از متغيرها به ويژه نظرات اولياي دانش‌آموزان موثر است و اساسا ما نمي‌توانيم تنظيمات امور خانوادگي بيش از يک ميليون دانش‌آموز تهراني را اين گونه انجام دهيم، زيرا چنين طرح مهمي را حداقل بايد در تابستان اعلام مي‌کردند ‌تا خانواده‌ها خودشان را با طرح تطبيق دهند، نه اين که اين طرح مهم و تاثيرگذار را در اواخر مهر ماه اعلام کنند و در عين حال متقاضي اجراي آن در آبان ماه باشند و بعد علت اجرا نشدن طرح را نيز به اسم آمادگي نداشتن آموزش و پرورش بگذارند! لذا، اين موضوع اصلا ربطي به آموزش و پرورش ندارد.

وي در عين حال خاطر نشان کرد: مدارس متقاضي حضور دانش‌آموزان در زمان تنظيم شده ساعت تحصيلي هستند و صرفا موضوع اياب و ذهاب به مديريت حمل و نقل شهري برمي‌گردد که بخواهند در اين زمينه برنامه‌ريزي‌هايي را انجام دهند.
وي ادامه داد: با تغيير ساعت مشکلات حل نمي‌شود و صرفا صورت مساله را پاک مي‌کنند و لذا در مورد اجراي طرح تغيير ساعت کار بايد درنگ جدي انجام شود و همزمان از خانواده‌ها و اولياي تهراني به ويژه مادران شاغل که جمعيت قابل توجهي دارند، نيز نظرسنجي انجام دهند تا اين طرح به صورت کارشناسانه و با نظر مخاطبان اجراي طرح انجام شود.

يازرلو يادآور شد: اين پرسش بايد از اعضاي شوراي عالي ترافيک مطرح شود که آيا آن‌ها توانسته‌اند رضايت عمومي را براي اجراي طرح تغيير ساعت کار به دست آوردند و آيا نظر مخاطبان اين طرح تامين شده است؟!


انتهای پیام/

کد خبر 138808226