ارائه طرح مطالعات عمارت الماس

به گزارش ميراث آرياchtn))اين کارشناس ارشد عمران و سازه با اشاره به اين‌که هر پروژه مقاوم‌سازي در دو مرحله انجام مي‌شود افزود:مرحله نخست دربرگيرنده بررسي آسيب پذيري سازه‌اي است که در آن مشاور به ارزيابي وضعيت سازه و نقاط ضعف آن در برابر بارهايي اعمالي چون بار ثقلي،‌ زلزله و ‌ارتعاش‌هاي محيطي مي پردازد.

براساس اظهارات اين کارشناس؛ درابتداي مرحله دوم مشاور بر اساس تجزيه و آناليز مرحله اول با اتکا و قضاوت مهندسي، روش هايي را براي مقاوم سازي با کمک ارزيابي تحقيق هاي اوليه و ساده ارائه مي دهد.

وي با بيان اين که اين روش ها به صورت نقشه هاي مرحله يک و غير اجرايي به کارفرما معرفي مي شوند تصريح کرد: در بخش بعدي مرحله دوم،‌ طرح به صورت نقشه همراه با جزييات اجرايي مورد تاکيد کارفرما قرار مي گيرد.

وي افزود: فهرست مطالب ارائه شده در اين پروژه با توجه به نشريه 251 سازمان مديريت شامل تعيين هدف بهسازي، تحليل خطر زلزله، بهينه اطلاعات تفصيلي وضع موجود ازجمله انجام سونداژ، برداشت وضع موجود ،انجام آزمايش رئوتکنيک و مصالح ،نحوه مدل سازي و ارائه راهکار است.

وي در پايان به ارائه راهکارهاي مقاوم سازي اشاره کرد وگفت: اين راهکارها شامل ايجاد انسجام کافي دربنا، کاهش نيروهاي ناشي از زلزله ،افزايش سرعت اجرا، کاهش هزينه اجرا و در نظرگرفتن حساسيت هاي معماري بنا است.

صفي ياري با بيان اين که راهکارهاي اوليه براي اجراي مختلف آسيب پذيري سازه ها که دربرگيرنده سقف، ديوارها و پي و شالوده هستند نيز مشخص شد افزود:در اين راهکار تيرهاي چوبي غير قابل فرسايش سقف در محل هاي اوليه آن جايگزين شد./119


انتهای پیام/

کد خبر 138808229