ميراث آريا(chtn) - اسماعيل احمدي مقدم با اعلام اين مطلب افزود: پيش از اين بحث مقابله و همچنين درمان را در سطوح مختلف در دستور کار خود قرار داده بوديم که از به بعد مي خواهيم به بحث پيشگيري اولويت دهيم.

وي افزود: در طرح ويژه پيشگيري از اعتياد نيز تصميم داريم نقش و جايگاه همه دستگاهها و نهادها در اين زمينه را مورد توجه قرار دهيم و بايد در اين راه روشهاي اثربخش را به کار بگيريم که به نظر من بهترين گروه براي اين کار نيز محققان و پژوهشگران هستند.

رئيس ستاد مبارزه با مواد مخدر با تاکيد بر اهميت داشتن اطلاعات درست و دقيق براي آغاز هر کاري تصريح کرد: در زمينه اعتياد با وجود اينکه هدف همه مشترک است اما به دليل عدم صحت آمارها و تفاوت نگرشها توافق درست بين افراد و دستگاهها حاصل نمي شود.

احمدي مقدم تاکيد کرد: اگر بتوانيم آمار صحيح را جمع آوري کنيم و در شناخت مسئله نيز به تفاهم وهمگرايي برسيم آنگاه سير تکاملي مقابله با مسئله اعتياد تکميلتر مي شود و در اين راه اصليترين گام مي تواند همگرايي بين نخبگان با خود و همچنين با مسئولان باشد.

دکتر احمدي مقدم با اشتباه خواندن سياست زنداني کردن معتادان تصريح کرد: عدم همگرايي باعث اتخاذ تصميمات اشتباه مي شود به عنوان مثال سياست غلط به زندان انداختن معتادان موجب ازدياد تعداد افراد مبتلا به ايدز در کشور شد.

وي در ادامه افزود: گام بعدي حرکت در اين زمينه اجماع اجتماعي براي مقابله با مسئله مواد مخدر است. چرا که در صورت عدم وجود اين اجماع بسترهاي اجتماعي کار فراهم نمي شوند.

رئيس ستاد مبارزه با مواد مخدر گام آخر اين راه را اجبار و برخورد اعلام کرد و گفت: در کشور ما متاسفانه حوصله انجام کارهاي تکويني و زمانبر وجود ندارد وهمه در پي انجام کارهاي زودبازده و سريع هستند در صورتي که بايد ابتدا امکانات و شرايط لازم براي انجام کار را فراهم کرد آنگاه به اجبار و برخورد روي آورد.


100

انتهای پیام/

کد خبر 138808242