وي با اشاره به اينکه تا سال 1392 با وجود افزايش طولي و عرضي هرم جمعيتي و رو به رشد بودن نياز به مسکن در کشور، اظهار داشت: اگر اين مشکل برطرف نشود شاهد مشکلات اساسي در بخش مسکن خواهيم بود.
وزير مسکن با بيان اينکه بخش مسکن 17 درصد اشتغال کشور را به خود اختصاص داده است، افزود: با توجه به تاثيرگذاري و جايگاه اقتصادي بخش مسکن در کشور اگر مشکلات اين بخش حل نشود ساير مشکلات کشور نيز برطرف نخواهد شد.
به گفته نيکزاد در بين سالهاي 75 تا 85 در بخش احداث مسکن بيش از اهداف پيش بيني شده در قانون برنامه عمل کرده ايم که متاسفانه با وجود اين امر همچنان شاهد مشکل اجاره نشيني در کشور هستيم.
وي اشتغال و مسکن را مهمترين مشکل جوانان برشمرد و گفت: اشتغال و مسکن موضوع امنيتي، سياسي، فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي است که اگر اين مشکل جوانان رفع نشود 90 درصد مسائل طرح شده در جلسات شوراي تامين استانها حل نخواهد شد.
وزير مسکن و شهرسازي با بيان اينکه دولت با هدف تحکيم بنيان خانواده، رفع مشکل جوانان را در دستور کار خود قرار داده است، خاطرنشان کرد: بنيان خانواده که مقدس ترين نهاد ديني و اجتماعي است با حل مشکل جوانان تحکيم مي يابد.
نيکزاد ادامه داد: براي مقاوم سازي هفت هزار واحد مسکوني روستايي بايد تسهيلات بانکي ارائه مي شد که به دليل عدم همکاري بانکها اجراي اين طرح با مشکلاتي همراه بود که در سال جاري با اختصاص خط اعتباري جديد 15 هزار ميليارد ريالي علاوه بر هفت هزار واحد بر اساس برنامه هاي سالهاي قبل هفت هزار واحد ديگر نيز با پرداخت 75 ميلون ريال به هر خانوار مقاوم سازي خواهند شد.
وي با اشاره به اينکه از 36 شهر آذربايجان غربي 13 شهر بيش از 25 هزار نفر دارند، افزود: با اين وجود به خانوارهاي شهرهاي زير 25 هزار نفر در سال جاري 15 ميليارد ريال جهت ارائه تسهيلات براي ساخت مسکن اعتبار اختصاص يافته است که تا کنون تنها 25 درصد از آن جذب شده است.
وي افزايش تراکم تعداد طبقات را بهترين راه حل رفع نياز مسکن در شهرهايي که با کمبود زمين مواجه هستند، عنوان کرد.
وزير مسکن و شهرسازي همچنين افزود: پيمانکاراني که در زمينه احداث مسکن به صورت قانوني عمليات احداث واحد هاي مسکوني را اجرا مي کنند بسته حمايتي از سوي دولت دريافت خواهند کرد.
100
انتهای پیام/