ميراث آريا(chtn) - محمدرضا تابش نايب‌رئيس اين کميسيون از تشکيل کارگروهي براي رفع اين اختلاف خبر داد و افزود: در اين کارگروه سه نفر از اعضاي کميسيون ويژه مجلس و سه نفر از اعضاي دولت حضور يافته و موارد اختلافي را بررسي مي‌کنند.

به گفته وي غلامرضا مصباحي‌مقدم، رضا عبدالهي و محمدحسين فرهنگي از مجلس و شمس‌الدين حسيني وزير اقتصاد، محمد فرزين و ابراهيم عزيزي معاون برنامه‌ريزي و راهبردي رئيس‌جمهور از سوي دولت در اين کارگروه عضويت دارند.

نايب‌رئيس کميسيون ويژه بررسي طرح تحول اقتصادي درباره عملکرد و اهداف اين کارگروه، اظهار داشت: چنانچه موارد اختلافي دولت و مجلس در قالب پيشنهادات الحاقي قابل رفع باشد، اين پيشنهادات به کميسيون ويژه ارائه شده و در صحن علني مجلس مطرح مي‌شود. اما چنانچه موارد اختلافي بر سر مواد مصوب لايحه هدفمندکردن يارانه‌ها در صحن علني مجلس باشد، رفع آن از توان مجلس خارج است و بايد منتظر نظر شوراي نگهبان بود.

تابش افزود: چنانچه شوراي نگهبان اين موارد را با ايراداتي به مجلس بازگرداند، نمايندگان امکان رفع آن را خواهند يافت اما در حال حاضر به هيچ‌وجه امکان بازگشتن به تبصره 13 اين لايحه و رفع دغدغه دولت وجود ندارد.

نماينده اردکان در پاسخ به اينکه آيا رئيس‌جمهور بار ديگر درخواست استرداد اين لايحه از مجلس را در جلسه صبح امروز مطرح کرده است يا نه؟، گفت: تاکيد همه قوا به ويژه مقام معظم رهبري بر اجراي لايحه هدفمند کردن يارانه‌هاست. از اين رو چنانچه دغدغه‌هاي دولت در اين زمينه رفع شود استرداد آن از مجلس منتفي خواهد بود.

به گفته وي از آنجا که دولت در عرصه عمل ملزم به اجراي اين لايحه خواهد بود، نگراني‌هاي قوه مجريه پيش از اجراي آن بايد مورد توجه قرار بگيرد. در حال حاضر دولت نسبت به پيوند اين قانون با بودجه سنواتي نگران است و معتقد است که اين کار هدفمند کردن يارانه‌ها را از اهداف کلي خود دور مي‌کند.
100

انتهای پیام/

کد خبر 1388082544