ميراث آريا(chtn) - به گفته فاضلي، ايجاد فضاهاي محلي و احياي امامزاده‌ها براي دفن اموات در شهر تهران ايده مناسبي است که در صورت رفع مشکلات زيست محيطي و فراهم شدن تمهيدات لازم مي‌تواند مشکلات تهران را کاهش دهد.

وي تاکيد کرد: احداث گورستان در ميان بافت مسکوني و شهري نياز به رعايت بسياري از تمهيدات زيست محيطي، بهداشتي و ترافيکي دارد که براي اجرايي شدن پيشنهاد رييس جمهوري لازم است اين تمهيدات به طور جدي رعايت شود.

وي گفت: ايجاد فضاهايي در شهر براي دفن اموات در بسياري از کشورهاي دنيا رواج داشته و مي‌تواند بخشي از مشکلات تهران را حل کند.

فاضل با بيان اينکه تمرکز دفن اموات در تهران مشکلات خاص خود را دارد ،تاکيد کرد: در هيچ جاي دنيا اينگونه نيست که اموات يک شهر بزرگ تنها در يک نقطه دفن شوند و مشکلات اجتماعي، زيست محيطي و شهري بسياري را براي آن شهر به وجود آورد.

وي با بيان اينکه گورستان بهشت زهرا در جنوب تهران بيش از ‪ ۴۰‬سال قبل براي دفن اموات در آن سال‌ها پيش بيني شده است ، افزود: با گذشت سال‌هاي متمادي و رشد بي‌رويه جمعيت ، فکري براي احداث مکان جديد دفن اموات نشده است.

فاضل با اشاره به محدوديت فضاي دفن در محل فعلي گورستان بهشت زهرا خاطرنشان کرد: هم اکنون با توسعه گورستان بهشت زهرا و ايجاد قطعات جديد اين گورستان تا هفت سال آينده فضا براي دفن اموات دارد و از هم اکنون بايد به فکر پر شدن اين فضا در هفت سال آينده بود.

100

انتهای پیام/

کد خبر 1388082616