سرهنگ هاشمي اظهار کرد: ترافيک شهر تهران در شرايط بحراني قرار دارد که اگر حوادث غيرمترقبهاي رخ دهد، آن زمان اين موضوع خود را بهتر نشان خواهد داد.
وي با اشاره به اين که در پايتخت حدود 33ميليون مترمربع فضاي عبور و مرور و 5ميليون مترمربع فضاي پارک براي وسايل نقليه وجود دارد، افزود: اگر خودرويي بخواهد با سرعت 30 کيلومتر بر ساعت حرکت کند، در مجموع نياز به 49متر مربع فضاي عبوري دارد.
هاشمي با بيان اين که وزارت فناوري و اطلاعات نتوانسته پاسخگوي نيازهاي الکترونيکي مردم باشد، ادامه داد: هزار و 2 قلم از امورات مردم ميتواند از طريق اينترنت و بدون سفرهاي درون شهري انجام شود که باعث کاهش 30درصدي ترافيک خواهد شد، اما به نظر من وجود يک نقص ساختاري موجب شده که ترافيک تهران روز به روز بحراني تر شود و مديريت واحدي که بتواند اداره همه دستگاهها را برحسب نياز تهران به کارگيرد، وجود ندارد.
رييس پليس راهنمايي و راننگي تهران بزرگ گفت:طي 30 سال گذشته 7 واحد پمپ بنزين ساخته شد اما در مقابل هم 12 پمپ بنزين در تهران غيرفعال شد اين درحالي بود که طي 30سال گذشته سه ميليون و 200 خودرو در کشور وجود داشت ولي اين آمار در سال 88 به سه ميليون و 600هزار دستگاه رسيده است که اگر نيمي از آنها هم فعال باشد باز هم معابر پايتخت جوابگوي آنها نيست.
وي با انتقاد از بيخبري مديران ذيربط از وضعيت پمپ بنزينها، گفت: مديران ما راننده دارند خود در صف پمپ بنزين نميايستند . اگر وزير نفت و معاون وزير نفت خود در صف پمپ بنزين منتظر ميماندند حتما شبانه فکري به حال اين موضوع ميکردند.
به گزارش ايلنا نيز رييس پليس راهور تهران با بيان اين که وضعيت ترافيکي تهران آبستن حوادث است، افزود: در تهران 15ميليون سفر و 20ميليون جابهجايي انجام ميشود که 50درصد از اين سفرها به وسيله وسايل نقليه شخصي و موتورسيکلتهااست.
سرهنگ هاشمي ادامه داد: همچنين 950هزار دستگاه اتوبوس فعال و 95هزار دستگاه تاکسي و 9هزار وسيله نقليه باربري در تهران وجود دارد، افزود: حتي معابر تهران پاسخگوي وسايل نقليه عمومي هم نيست.
به گفته رييس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ 20درصد از مسافران پايتخت توسط تاکسيها جابه جا مي شود اما اين آمار درکل جهان بين 2تا4درصد است .
وي حمل و نقل توسط مترو را يک حمل و نقل پاک و به صرفه عنوان کرد و گفت: هرچقدر بتوانيم به حمل و نقل عمومي روي آوريم يعني به جاي فکر براي جا به جايي آدمها، به جابه جايي خودروها توجه کنيم، ميتوانيم خود را از اين بحران نجات دهيم.
100
انتهای پیام/