ميراث آريا(chtn) - در همين راستا معصومي،معاون شهرداربا اشاره به اينکه عوارض صدور پروانه‌هاي ساختماني، فقط پنج درصد درآمد شهرداري را به خود اختصاص مي‌دهد گفت : صدور پروانه‌هاي ساخت و ساز، منبع درآمدزايي شهرداري تهران نيست.

معصومي با تاکيد بر اين که نبايد شهرسازي و به خصوص صدورپروانه‌ها را به عنوان يک منبع درآمدزا دانست، خاطرنشان کرد: در حال حاضر فقط حدود پنج درصد درآمد شهرداري از محل عوارض صدور پروانه‌هاي ساختماني تامين مي‌شود.

معاون شهردار تهران تصريح کرد: شهرسازي يک علم است و نبايد به عنوان منبع درآمد براي شهر و شهرداري تلقي شود.

اين سخنان در حالي مطرح مي شود که کاهش در آمد شهرداري در سال جاري که بيشتر آن در سال هاي گذشته از اين محل تامين مي شد باعث شده است که شهرداري طي چند ماه اخير به فکر در آمد هاي پايدار باشد.

در همين زمينه معصومي با اشاره به تلاش شهرداري در برون سپاري وظايف قابل واگذاري گفت: در اين راستا و بر اساس دستور شهردار تهران، اجرايي کردن فرآيندها و هماهنگي بين بخشي در شهرداري و مجموعه‌هاي سازماني با بخش‌هاي خصوصي در حال انجام است.

معصومي در ادامه اظهار کرد: به منظور رفاه و تسهيل امور شهرسازي شهروندان، شهرداري بر واگذاري امور تصدي‌گري به بخش خصوصي اهتمام داشته و در اين راستا تلاش کرده تا اجراي طرح دفاتر خصوصي خدمات الکترونيک را به انجام برساند.

وي با بيان اين که ضوابط و مقررات طرح تفصيلي پس از اتمام بررسي براي تصويب به شوراي اسلامي شهر تهران ارائه مي‌شود، افزود: اميدواريم مراحل تصويب و ابلاغ طرح تفصيلي جديد تا پايان سال 88 انجام شود.

اين سخنان نيز در حاي مطرح شده است که در هفته گذشته روند واگذاري پروژه هاي شهرداري هم به محل نزاع تبديل شد به نحوي که اين نوع واگذاري که عمدتا به صندوق بازنشستگي کارکنان شهرداري مي رسيد احتمال ابطال قرارداد ها را جدي کرده است.

از سوي ديگر بايد پرسيد هنگاهي که شهرداري با اين نوع تفکر اشنائي دارد چرا تنها زماني که از لحاظ مالي به مشکل بر مي خورند به يادشان مي افتد که بايد برخي امور را به مردم وبخش خصوصي بسپارد؟
و سوال ديگر اين که هرسازي تنها در زمان رکود يک علم مي شود با همواره علم است؟
100

انتهای پیام/

کد خبر 138808276