به گزارش ميراث آريا(chtn) مرتضي تمدن که در حاشيه جلسه شوراي اداري استان در جمع خبرنگاران سخن مي گفت در بخش ديگري از گفته هايش با بيان اين که حدود دو هزار و 100 ميليارد تومان بودجه مصوب از سفر دوم استاني هيات دولت براي استان تهران تعيين شده و موافقتنامه‌ها در اين زمينه شامل بودجه و حجم کار نيز به دستگاه‌هاي اجرايي ابلاغ شده است، افزود: به رغم اين که سفر دوم استاني هيات دولت از نيمه سال 88 به استان تهران ابلاغ شد، اما حدود 376 مصوبه و 650 پروژه‌اي که براي استان از سفر دوم رييس جمهوري حاصل شد، با سرعت تمام در حا انجام است.

وي با اشاره به شماري از مصوبات سفر استاني هيات دولت به استان تهران، پروژه اتوبان «همت» به «کرج» که عمليات آن آغاز شده و ايجاد چهار مجتمع تفريحي در چهار گوشه تهران که جانمايي و مطالعات آن توسط مشاوران آغاز و سرمايه‌گذار از بخش خصوصي نيز براي اجرايي شدن آن انتخاب شده است، را از جمله اين مصوبات ذکر کرد.

اين مسوول يادآور شد: در سفر دوم استاني هيات دولت، سرعت در اجراي پروژه «مسکن مهر» نيز از سوي رييس جمهوري مورد تاکيد قرار گرفت که در جلسه شوراي اداري استان نيز در اين مورد بحث شد.

وي افزود: در اين زمينه مقرر شد که تعاوني‌هايي که زمين تحويل گرفته‌اند، اما سرعت عمل لازم را نداشته و کار ساخت مسکن مهر را آغاز نکرده‌اند، در مورد آن‌ها سريع تجديد نظر کنيم و واگذاري‌ها را در اختيار تشکل‌هاي کوچک‌تر قرار دهيم و مردم نيز با تسهيلاتي که دولت اعلام کرده، وارد شوند و به ساخت مسکن مهر سرعت دهند.

استاندار تهران به بررسي پيش‌نويس برنامه پنجم توسعه استان تهران و ميزان جذب اعتبارات عمراني استاني نيز اشاره و اظهار کرد: 70 درصد از اعتبارات عمراني امسال تخصيص يافته است و اگر چه ما تا پايان سه ماهه اول سال 89 فرصت داريم، اما از دستگاه‌ها خواستيم که بودجه‌ها را در سال 88 جذب کنند و بر اين اساس، تقريبا هيچ پروژه عمراني مصوب دولت در استان بدون بودجه نمانده است.

وي همچنين با يادآوري اين که از نظر پيشرفت فيزيکي، پروژه‌ها 5/61 درصد پيشرفت فيزيکي داشته‌اند و اولويت با پروژه‌هاي بزرگ استان تهران است، اذعان کرد: اين ميزان پيشرفت فيزيکي پروژه‌ها نيازمند شتاب بيشتر است، چرا که با نزديک شدن فصل سرما، اگر مديران تلاش مضاعفي نکنند، ممکن است پروژه‌ها دچار وقفه شوند که بر اين اساس، دستگاه‌ها قول دادند که کار را با سرعت بيشتري انجام دهند.

تمدن همچنين در پاسخ به پرسش ايسنا در مورد ايجاد چهار قبرستان در استان تهران طبق اعلام رييس جمهوري و اين که آيا جانمايي لازم در اين زمينه صورت گرفته است، بيان کرد: اين موضوع هفته گذشته توسط رييس جمهوري مطرح شد و ما در مورد اجراي آن آمادگي داريم و آن را شدني مي‌دانيم. بر اسن اساس، موضوع در جلسه شوراي اداري استان تهران نيز مورد بحث قرار گرفت و قرار شد که مطالعات آن در همه ابعاد در معاونت امور عمراني استانداري آغاز و برنامه عملياتي خدمت رييس‌جمهوري اعلام شود.

وي اعلام کرد: فکر مي‌کنم مطالعات اين برنامه تا پايان سال جاري انجام شود و ايده به دست آمده اعلام خواهد شد تا هر کسي اعم از شهرداري يا هر مرکز ديگر که مي‌تواند، آن را در سال آينده اجرايي کند.

وي همچنين در پاسخ به اين که طبق برخي اظهارنظرها مصوباتي که داراي بار مالي است، عملياتي نمي‌شود، اظهار کرد: من خواهش مي‌کنم که يک نمونه از مصوبات و پروژه‌ها را اعلام کنند که بودجه به آن اختصاص نيافته است.

وي افزود: بعضي پروژه‌ها در دست مطالعه و برخي ديگر در دست اجراست و تا زماني که مطالعات به اتمام و تصويب نرسد، پروژه اجرايي نمي‌شود، لذا اگر برخي از اين پروژه‌ها مد نظرشان است، بايد مراجعه کنند به اين نکته که در مصوبه دولت، آن پروژه، مطالعه است يا اجرا. اگر مطالعه باشد، اين مطالعه به کميسيون ماده «32» مي‌رود و اگر مطالعات مورد تصويب قرار گرفت، از سال بعد براي آن بودجه در نظر گرفته مي‌شود. از اين رو، خواهشمنديم فقط يک مورد از آن دسته از مصوباتي که بايد اجرايي مي‌شده و نشده را اعلام کنند.

در اين بين، برخي خبرنگاران به اجرايي شدن پروژه‌هايي چون کمربند «پاکدشت» اشاره کردند که تمدن در پاسخ گفت: اتفاقا کمربند پاکدشت، مطالعه بوده که از سال 89 بايد براي آن بودجه در نظر گرفته شود. با اين وجود چون مطالعات زودتر از موعد مقرر انجام شد و رييس‌جمهوري نيز در سفر به پاکدشت وعده احداث اين کمربندي را به مردم داد، بودجه لازم همين امسال از محل اعتبارات و بودجه مازاد درآمد استان به اجراي اين پروژه اختصاص يافت، لذا اگر کسي مدعي است که دولت مصوبه‌اي براي اجرا داشته اما ما تخصيص اعتبار براي آن مصوبه نداشته‌، اعلام کند.

استاندار تهران همچنين در پاسخ به پرسشي در مورد برخي موارد مطرح شده در اين زمينه که استانداري تهران اقدام به تعديل نيرو کرده است، اظهار کرد: من نيز اين موضوع را در يکي از سايت‌ها ديدم، ولي اصلا اين گونه نيست و حتي يک نفر از کارمنداني که ماموريتشان در استانداري به پايان رسيده است، اخراج نخواهد شد. اين افراد کارمندان شهرداري بودند که مامور به خدمت به استانداري شده بودند و ما اعلام کرديم که مجددا به شهرداري بازگردند، يعني ما اخراج نداريم.

وي ادامه داد: ما زماني براي انجام فعاليت‌ها، نياز اشتيم که نيروي مامور به استانداري بياوريم و اين‌ها مامور شدند و آمدند، اما الان به آن فعاليت‌ها و ماموريت اين افراد نياز نداريم. اين‌ها کارمند و حقوق‌بگير شهرداري‌ها هستند، لذا با همين وضعيت به محل خدمتي قبلي خود يعني شهرداري‌ بازمي‌گردند.

استاندار تهران در جلسه شوراي اداري استان تهران در مورد انتصاب برخي مديران توسط برخي وزرا بدون هماهنگي استانداري انتقاداتي مطرح کرد که وي در جمع خبرنگاران در اين زمينه مورد پرسش قرار گرفت که در پاسخ گفت: وقتي يک مديرکل از راه برسد که ما ندانيم کيست و چه برنامه‌ها و ايده‌هايي براي استان دارد، خوب نمي‌توانيم با هم تفاهم پيدا کنيم و با يکديگر راحت کار کنيم و از سويي ممکن است با بدنه مديريتي استان نيز همخواني نداشته باشد. در عين حال ما اين مساله را به عنوان يک بحث داخلي مطرح کرديم و از خبرنگاران هم خواهش کرديم که اين مساله درون خانوادگي است.

وي افزود: البته خوشبختانه با تاکيد رييس‌جمهوري، اکثر وزرا انتصابات اخير خود را با هماهنگي انجام داده‌اند.

استاندار تهران همچنين در جلسه بحث و گفت‌وگو با فرمانداران استان تهران از تعيين برخي تسهيلات در بخش صنايع خبر داد و گفت: پيش از اين معين شده بود که مجوز ايجاد صنايع در خارج از محدوده 120 کيلومتري تهران صادر شود، اما طبق اعلام اخير رييس‌جمهوري، مقرر شده است که به برخي صنايع در داخل محدوده 120 کيلومتري تهران نيز مجوز داده شود.

وي با بيان اين که در حال حاضر 12 شهرک صنعتي در اطاف تهران وجود دارد،‌ افزود: ايجاد 11 شهرک صنعتي نيز به تصويب رسيده است که اجرايي شدن اين مصوبه، افزايش سرمايه‌گذاري و اشتغال در استان تهران را به دنبال خواهد داشت. / 100

انتهای پیام/

کد خبر 1388082829