ميراث جهاني ايران با مولاژهاي صنايع‌دستي معرفي مي‌شود

به گزارش ميراث آريا(chtn)، تهمينه دانيالي در نشست خبري معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي با بيان اين مطلب گفت: توافقات صورت گرفته در خصوص همکاري‌هاي بيشتر ميان صنايع‌دستي ايران و کشور ايتاليا به دنبال سفر اخير به اين کشور فراهم شد.

وي با اشاره به اينکه در جلسه‌اي که با سرکنسول ايران در رم برگزار شد نسبت به فراهم شدن زمينه‌هاي مناسب براي همکاري‌هاي دو کشور تصميماتي گرفته شد، اظهار داشت: شهر رم در خصوص برگزاري نمايشگاه‌هاي بزرگ و مطرح صنايع‌دستي جهان پيشتار است.

سرپرست معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي تصريح کرد: توانمندي‌هاي اين کشور در برپايي نمايشگاه‌هاي صنايع‌دستي مي‌تواند به حمايت از صنايع‌دستي کشورمان بيايد ضمن اينکه براي حضور هنرمندان و صنايع‌دستي ايران در فضاهاي موجود نمايشگاهي در اين شهر نيز توافقاتي انجام شد.

وي در ادامه اظهار داشت: در سفر اخير به کشور تايلند نيز موفق به ديدار رئيس شوراي جهاني صنايع‌دستي در منطقه آسيا و اقيانوسيه شديم که يکي از نتايج اين ديدار تأکيد بر ميزباني سال 2010 نشست منطقه‌اي شوراي جهاني صنايع‌دستي بود.

اين مقام مسئول افزود: قول مساعد رئيس شوراي جهاني صنايع‌دستي در منطقه آسيا و اقيانوسيه را براي ميزباني سال آينده دريافت کرديم و روز گذشته نيز درخواست خود را به صورت کتبي ارائه کرديم.

دانيالي با تأکيد بر اينکه تنوع و ويژگي‌هاي منحصر به فرد صنايع‌دستي ايران در ديدار با رئيس شوراي جهاني صنايع‌دستي مورد تأکيد قرار گرفت، اضافه کرد: با وجود موفقيت‌هايي که در سال‌هاي اخير به خصوص در بخش داوري‌هاي نشان اصالت يونسکو به دست آورده‌ايم تلاش براي حضور جهاني صنايع‌دستي بايد مورد توجه قرار گيرد.

اين استاد دانشگاه در ادامه اظهار داشت:‌ به منظور مطرح شدن صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي در کنار بعد گردشگري کشورمان برنامه‌هاي تازه‌اي را مورد تأکيد قرار داده‌ايم.

سرپرست اين معاونت تأکيد کرد: ‌بر همين اساس و با موافقت معاونت حفظ، احياء و ثبت آثار تاريخي و معاونت گردشگري ساخت مولاژهاي صنايع‌دستي از ابنيه‌هاي ملي و جهاني کشورمان را اجرايي مي‌کنيم.

تهمينه دانيالي با بيان اينکه در بيشتر نقاط جهان از بناهاي تاريخي که بيشترين گردشگران را دارد صنايع‌دستي مرتبط ساخته مي‌شود، گفت: ايجاد تعامل ميان سه بخش ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در رأس اهداف تمامي بخش‌هاي سازمان ميراث فرهنگي قرار گرفته است.

سرپرست معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي همچنين در خصوص ورود بي رويه توليدات صنايع‌دستي خارجي به کشورمان افزود:‌ نمي‌توان مرزها را به روي توليدات کشورهاي ديگر بست همچنان که ما به دنبال ايجاد بازارهاي تازه در کشورهاي مختلف هستيم اما مي‌توان با تعريف قوانين جديد آن‌ها را محدود کرد.

وي خاطرنشان کرد: افزايش تنوع و کيفيت توليدات صنايع‌دستي و تلاش براي تعريف قوانين تازه تا حدودي مي‌تواند بازار فروش اقلام صنايع‌دستي ايران در داخل و خارج از کشور رونق بخشد.

دانيالي يادآور شد: معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي به دنبال ايجاد فضاي رقابتي براي توليدات صنايع‌دستي است که به واسطه آن مي‌توان رقباي خارجي را کنار زد و کيفيت صنايع‌دستي ايران را بالا برد./111

انتهای پیام/

کد خبر 1388090123