پيشرفت 40 درصدي طراحي بسته بندي محصولات صنايع‌دستي

به گزارش ميراث آريا(chtn)، يحيي رحمتي در نشست خبري معاونت صنايع‌دستي با اعلام اين خبر گفت:‌ معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي به دنبال برگزاري مناقصه‌اي، مطالعه و طراحي بسته بندي و نمونه سازي بخشي از توليدات صنايع‌دستي را به اشخاص حقيقي و حقوقي واگذار کرد.

وي با اشاره به اينکه مطالعه و طراحي بسته بندي 33 محصول صنايع‌دستي در هفت گروه مختلف به اين اشخاص واگذار شد، اظهار داشت:‌ پيمانکار اين طرح از پيشرفت 40 درصدي مطالعه و طراحي بسته بندي 33 محصول خبر داده است.

مدير کل آموزش و حمايت از توليد اين معاونت تصريح کرد:‌ طراحي و مطالعه بسته بندي شامل هفت گروه آبگينه، صنايع‌دستي فلزي، صنايع‌دستي چوبي، رودوزي‌ سنتي، بافته‌هاي داري و نساجي سنتي و نمد مي‌شود.

رحمتي در ادامه اظهار داشت: انتخاب اين هفت گروه رشته صنايع‌دستي به دنبال انجام يک کار مطالعاتي و در نظر گرفتن ويژگي‌هايي چون مشتري مداري در بازارهاي داخلي و خارجي صورت گرفته است.

اين مقام مسئول افزود: انجام اين فعاليت مشارکتي با بخش خصوصي به گستردگي اقدامات در حوزه بسته بندي محصولات صنايع‌دستي کمک قابل توجهي کرده است.

مدير کل آموزش و حمايت از توليد معاونت صنايع‌دستي با بيان اينکه در بخش احياء رشته‌هاي صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي اين معاونت کاملاً کارشناسانه عمل کرده است، گفت: احياء رشته‌هاي منسوخ شده صنايع‌دستي شامل توليداتي مي‌شود که امروز کاربري خود را در زندگي روزمره مردم از دست داده‌اند.

وي اضافه کرد: صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي بايد به سمت و سويي حرکت کنند که در زندگي امروز مردم کاربرد داشته باشند و نيازهاي امروز آن‌ها را برطرف کند.

رحمتي با تأکيد بر اينکه به همين منظور احياء‌ هفت محصول صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي را مورد توجه قرار داده‌ايم، ادامه داد: نمد، سفال آبي شهر رضا، زيور آلات سنتي ترکمن، لاکي تراشي، صنايع‌دستي چوبي مازندران و زيلوي يزد اين هفت محصول را تشکيل مي‌دهند.

وي در ادامه گفت: حفظ رشته‌هايي که در حال منسوخ شدن هستند و احياء رشته‌هاي منسوخ شده براي معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي از اهميت بالايي برخوردار است./111

انتهای پیام/

کد خبر 1388090125