معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي بوشهر افزود: تعداد شرکت کنندگان در يک دوره 25 نفر است که توسط صنايعدستي و با تأييد مرکز ملي اقيانوس شناسي انتخاب ميشود.
وي توسعه و گسترش صنايعدستي دريايي در منطقه ساحلي جنوب کشور توسط زنان و جوانان را يکي از اهداف برگزاري اين کارگاه دانست و ادامه داد: توسعه مهارتهاي فني و حرفهاي دريايي براي زنان و جوانان به منظور ايجاد فرهنگ خود اشتغالي از ديگر اهداف برگزاري اين دوره آموزشي است.
دهاز افزود: با اين دورهها توانمنديهاي اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي افراد آموزش ديده ارتقاء مييابد ضمن اينکه به اقتصاد خانواده و توسعه رفاه اجتماعي و در نهايت به فقر زدايي در منطقه کمک بسياري ميشود.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان بوشهر در خصوص مبلغ اين قرار داد تصريح کرد: مبلغ کل قرار داد 10ميليون ريال است که از سوي مرکز ملي اقيانوس شناسي به نماينده بخش خصوصي پرداخت ميشود.
اين مقام مسئول اضافه کرد: نيمي از مبلغ قرارداد در ابتداي کار و 50 درصد باقي مانده پس از برگزاري دوره قابل پرداخت است.
به گفته معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان بوشهر اين دوره آموزشي در ايستگاه مرکز ملي اقيانوس شناسي در شهرستان بوشهر برگزار ميشود.
وي با تأکيد بر اينکه هنرجويان نبايد در دورههاي قبل شرکت کرده باشند، يادآور شد: دوره آموزش صنايعدستي دريايي از 16 آذر سال جاري آغاز و به مدت 2 هفته در بوشهر برگزار ميشود.
112/
انتهای پیام/