صنايع‌دستي دريايي بوشهر در دل اقيانوس جاي گرفت

احمد دهاز در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با اعلام اين خبر گفت: بر اساس اين قرارداد هر يک از طرفين ملزم به پذيرفتن تعهداتي شدند تا يک دوره آموزش صنايع‌دستي دريايي در اين استان برگزار شود.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي بوشهر افزود: نماينده بخش خصوصي براي انتخاب افراد شرکت کننده موظف به برگزاري دوره‌اي يک روزه است تا از ميان شرکت کنندگان نفرات برتر را برگزيند.

وي با اشاره به اينکه تهيه مواد مصرفي مورد نياز دوره آموزشي، وسايل اوليه و تجهيزات مورد نياز از تعهدات نماينده بخش خصوصي است، ادامه داد: تأمين نيرو و افراد صاحب‌نظر و آگاه به شيوه‌هاي نوين علمي، به عنوان مربي آموزش را اين نماينده مشخص مي‌کند.

اين مقام مسئول تعيين سرفصل‌ها، مباحث و مطالب آموزشي دوره را از ديگر اموري دانست که بخش خصوصي موظف به انجام آن است و افزود: برنامه ريزي و آموزش صنايع‌دستي دريايي شامل مروري بر صنايع‌دستي، آموزش انواع آويزها، تابلوهاي گل مرغي و طرح‌هاي مينياتوري و حکاکي روي صدف با نظارت مجري صورت مي‌گيرد.

وي در خصوص تعهدات معاونت صنايع‌دستي اضافه کرد: تأمين امکانات کافي و مناسب از قبيل ميز و صندلي بر عهده معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي اين استان است.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي بوشهر بر لزوم طراحي گواهينامه پايان دوره کارآموزان به گونه‌اي که مورد تأييد معاونت هنرهاي سنتي باشد، تأکيد کرد و يادآور شد: با اين کار شرايط دريافت وام خود اشتغالي براي کار‌آموزان فراهم مي‌شود.

دهاز يادآور شد: معرفي نماينده‌اي به منظور نظارت کامل بر انجام دوره در طول مدت آموزش و تأييد مراحل انجام کار توسط اين نماينده از وظايف مرکز ملي اقيانوس شناسي است.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي بوشهر در پايان خاطرنشان کرد: صدور گواهينامه پايان دوره را از وظايف مرکز ملي اقيانوس شناسي است.
112/

انتهای پیام/

کد خبر 138809031