رسول فلاحت از جمله نقاط قوت اين طرح را ايجاد امنيت خاطر در ميان مسافران و گردشگران، ايجاد ظرفيت جديد در اسکان مسافر و پيک سفر، توزيع عادلانه درآمد حاصل از سفر و گردشگري در جوامع محلي عنوان کرد.
دبير طرح ملي ساماندهي اماکن اقامتي خصوصي و استيجاري، ايجاد اشتغال و پشتوانه کارشناسي و فني را از ديگر اهداف و مزاياي اجراي اين طرح ملي عنوان کرد و افزود: در اجراي اين طرح نسبت به تبليغات و اطلاع رساني به مسافران و گردشگران نقاط ضعفي وجود دارد که لازم است براي استفاده از گردشگران از اين اماکن اطلاع رساني لازم انجام شود.
وي افزود: ما توانستيم کارگروه تخصصي طرح ملي سازماندهي اماکن اقامتي خصوصي و استيجاري را ذيل کار گروه ميراث فرهنگي و گردشگري در سطح تعدادي از استانها ايجاد کنيم و استان مازندران در اين زمينه پيش گام بود.
فلاحت عدم شناخت جامعه محلي از فوايد و اثرات اجرايي طرح، عدم وجود ساز و کارهاي تشويقي اجراي طرح ملي ساماندهي اماکن اقامتي خصوصي و استيجاري را از ديگر نقاط ضعف اين طرح دانست.
وي خاطر نشان کرد. در بحث آموزشي توانستيم بر تعدادي از استانهاي مجري براي صاحبان اماکن اقامتي خصوصي و دولتي دورههاي آموزشي برگزار کنيم.
دبير طرح ملي ساماندهي اماکن اقامتي خصوصي و استيجاري همچنين به بحث بيمه منازل استيجاري و خصوصي اشاره کرد و گفت: در حال برنامهريزي هستيم تا مسافران و گردشگراني که از اين منازل استفاده ميکنند از بيمه مسئوليت مدني برخوردار بوده که اين طرح نيز در آينده به تمام شرکتهاي مجري ابلاغ ميشود./115
انتهای پیام/