وي با بيان اينکه در مرحله اول 3 هزار و 500 ميليارد تومان به اين خط اعتباري اختصاص داده شد، افزود: هر زمان که اين اعتبار به پايان برسد بانک مرکزي دوباره اين خط را شارژ ميکند و محدوديتي از سوي بانک مرکزي براي تامين منابع مورد نياز اين خط اعتباري در نظر گرفته نشده است.
معاون وزير مسکن، از رشد چشمگير مراحل پي سازي، اسکلت و سقف، سفت کاري و نازک کاري خبر داد و افزود: تعداد واحدهايي که در مرحله پي سازي هستند 61 درصد، تعداد واحدهاي در مرحله اسکلت و سقف 138 درصد تعداد واحدهايي که در مرحله سفت کاري قرار دارند 211 درصد و تعداد واحدهايي که در مرحله نازک کاري هستند 383 درصد رشد کردهاند.
وي در خصوص مسکن مهر استان تهران نيز گفت: براي اجراي طرح مسکن مهر در تهران بايد 224 هزار واحد ساخته شود که حجم بسيار بالايي است. از اين تعداد 90 هزار واحد وارد مراحل اجرايي شده و 14 هزار و 800 واحد در مرحله اسکلت و سقف قرار دارد که نسبت به دو ماه نيم پيش که واحدها حتي به مرحله پي هم نرسيده بودند رشد قابل ملاحظهاي است.
منوچهر خواجه دلويي افزود: طرح مسکن مهر در راستاي تکليف 31 قانون اساسي و تامين مسکن براي اقشار کم درآمد انجام شده که دولتهاي قبلي در سالهاي گذشته بايد آن به آن ميپرداختند.
معاون وزير مسکن با رد ادعاي کاهش تسهيلات انبوه سازان به دليل اجراي طرح مسکن مهر،افزود: منابع مالي مورد نياز اين طرح از خط اعتباري ويژه بانک مرکزي تامين ميشود و اين منابع هيچ ارتباطي به منابع بانکها ندارد که بر روي تسهيلات ساير بخشها تاثير بگذارد.
وي در خصوص ديگر انتقادات انبوه سازان نيز تصريح کرد: در شيوه نامه جديد اجراي طرح مسکن مهر انبوه سازان ميتوانند با رعايت سه شرط قيمت، زمان تحويل و مشخصات فني با سازمان مسکن و شهرسازي براي ساخت واحدهاي مسکوني قرارداد ببندند.
خواجه دلويي، ادامه داد: البته در اين مدل انبوه سازان تنها از سود پيمانکاري سود ميبرند و تعداد قابل توجهي از انبوه سازان نيز براي عقد قرارداد اقدام کردهاند.
100
انتهای پیام/