وي با اشاره به اينکه در حال حاضر مشکلات بسياري براي هنرمندان اين عرصه وجود دارد افزود: در تمامي حرفهها سالانه مبلغي به حقوق کارکنان اضافه ميشود ولي درآمد ماهيانه هنرمندان زري باف اصفهاني در مقايسه با سال گذشته بيش از 50 درصد کاهش داشته است.
اين هنرمند زري باف اصفهاني ادامه داد: زري بافان در سال 87 به طور تقريبي ماهانه 300 هزار تومان حقوق دريافت ميکردند ولي هماکنون با در نظر گرفتن شرايط تورم و مشکلات اقتصادي کشور هر ماه تنها يکصد و 30 هزار تومان درآمد دارند.
کاظمي با بيان اينکه به تازگي ديداري با سرپرست معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور داشته گفت: در اين ديدار معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي راهکارهايي ارائه کرد.
به گفته اين هنرمند؛ سرپرست معاونت صنايعدستي کشور وعده داده است که ارائه بيمه هنرمندان و بازديد سرزده از شهر کاشان را در برنامههاي اين معاونت قرار دهد.
اين صنعتگر کاشاني که با 18 سال سن، کوچکترين رزي باف در سطح استان اصفهان است ادامه داد: در حال حاضر تنها چهار صنعتگر زري باف در شهر کاشان فعاليت ميکنند.
وي در مورد تاريخچه زري بافي در شهرستان کاشان تأکيد کرد: زري بافي يکي از هنرهاي سنتي و صنايعدستي است که قدمت آن به دو هزار سال پيش باز ميگردد.
اين هنرمند زري باف علت ورود خود به عرصه زري بافي را علاقه شديد به اين هنر سنتي دانست و يادآور شد: در گذشته از زري بافي در لباس پادشاهان استفاده ميشد ولي امروزه بيشتر در تابلو، روميزي و رومبلي کاربرد دارد.
وي در پايان خاطرنشان کرد: در زري بافي بيشتر از طرحهاي اطلسي، فرشته و گوشوارهاي استفاده ميشود.
112/
انتهای پیام/