علي عابدي با اشاره به حضور دستگاههاي مرتبط با کارگروه گردشگري در اين جلسه افزود: مسئولاني از سازمان مسکن، شهرسازي، معاونت عمراني استان و همچنين استانداري به بحث و بررسي در مورد اين طرح مطالعاتي پرداختند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي خراسان شمالي تصريح کرد: مشاور مسئول پژوهش بر روي اين طرح با حضور در اين جلسه از طرح خود دفاع کرد.
وي با بيان اينکه اين مشاور چندين مکان را براي احداث بازارچه و شهرک صنايع دستي پيشنهاد داد ادامه داد: در نهايت کارگروه گردشگري استان بادو فضاي پيشنهاد شده موافقت کرد.
وي اظهارداشت: با توجه به اينکه تأمين زير ساختهاي اين فضاها بر عهده دولت است استانداري قول مساعد خود را براي همکاري در راهاندازي بازارچه و شهرک صنايعدستي را اعلام کرد.
عابدي با تأکيد بر اينکه در اين استان يک بازارچه و يک شهرک صنايعدستي راه اندازي ميشود افزود: به محض تأمين زير ساخت دو فضاي مورد نظر از بخش خصوصي براي سرمايه گذاري در اين شهرک و بازارچهها دعوت ميکنيم.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي خراسان شمالي ادامه داد: چنانچه بازارچه و شهرک صنايعدستي در مسيرهاي پرتردد قرار گيرد فرش صنايعدستي چندين برابر خواهد شد.
وي يادآورشد: مکان در نظر گرفته شده براي احداث شهرک صنايعدستي در دروازه غربي شهر بجنورد واقع شده است.
وي کاروانسراي سبزه ميدان را فضاي انتخابي براي بازارچه اعلام کرد و خاطرنشان کرد: هنرمندان در شهرکهاي صنايعدستي علاوه بر فروش محصولات خود به توليد و نمايش محصولات خود نيز ميپردازند در حالي که در بازارچه فقط محصولات فروخته ميشود
112/
انتهای پیام/