هنرمندان معلول صنايع‌دستي تجليل مي‌شوند

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشور در گفتگو با ميراث آريا (chtn)، با اعلام اين خبر گفت: در اين مراسم از 3 صنعتگر شاخص و برتر معلول تقدير مي‌شود.

تهمينه دانيالي افزود: با توجه به درخواست اين معاونت از تمامي استان‌هاي کشور براي معرفي هنرمندان معلول، 620 صنعتگر معلول فعال در عرصه هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي در سطح کشور شناسايي شدند.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشور تصريح کرد: بيشتر اين هنرمندان از يکي از معلوليت‌هاي شنوايي، بينايي، جسمي حرکتي و ذهني رنج مي‌برند.

به گفته اين مقام مسئول تعدادي از اين هنرمندان معلول در رشته‌هاي معرق، منبت، مشبک، سوزندوزي، سکه دوزي، گليم بافي، مرواريد دوزي، مجسمه سازي، خاتم کاري، ورني بافي فعاليت دارند.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشور با بيان اينکه اين صنعتگران با هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي بسياري آشنا هستند، اظهارداشت: سراميک، قلمزني، نگارگري، طراحي سنتي، مليله کاري، تراش سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قيمتي، رنگرزي سنتي و بامبوبافي از ديگر هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي هستند که اين هنرمندان به توليد آن‌ها مي‌پردازند.

اين استاد دانشگاه با تأکيد بر اينکه ما بايد تلاش اين افراد را الگوي خود قرار دهيم، اضافه کرد: اين افراد توانسته‌اند، ضمن فائق آمدن بر مشکلات خود، با وجود توانايي کمتر موفقيت‌هايي در عرصه هنرهاي سنتي و صنايع دستي بدست آورند .

وي هدف از برگزاري اين مراسم را ارج نهادن به تجارب و توانايي‌هاي کساني که با معلوليت‌هاي گوناگون دست و پنجه نرم مي‌کنند، عنوان کرد.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي يادآور شد: اين صنعتگران معلول در 48 رشته از هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي فعاليت دارند.

دانيالي در پايان خاطرنشان کرد: با توجه به معيارها و شاخص‌هاي مورد نظر معاونت امروز از 3 صنعتگر برگزيده تقدير مي‌شود.
112/

انتهای پیام/

کد خبر 138809123