همچنين تا رسيدن به مرحله اخذ گواهينامههاي بين المللي در آبهاي داخلي، بالغ بر چهار ميليارد تومان اعتبار از سوي مالک هزينه شد و اين هزينه بسيار سنگيني براي آماده سازي بود. جهت اخذ گواهينامههاي برون مرزي نيز الزاماتي از سوي \" مؤسسه رده بندي ايرانيان\" اعلام شد که انجام آن با توجه به هزينه انجام شده توسط مالک، بدون تامين اعتبار مجدد غيرممکن بود. لذا طي مذاکراتي با سازمان بنادر و دريانوردي کشور و ارائه طرح توجيهي مناسب، با پشتيباني اين سازمان و به خصوص \" بخش وجوه اداره شده\" تسهيلاتي با سقف هفت ميليارد ريال براي اخذ گواهينامههاي برون مرزي به اين کشتي اختصاص داده شد.
علاوه بر آن سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گيلان نيز، در راستاي توسعه گردشگري دريايي و نيز به منظور ايجاد زيرساختهاي لازم جهت اهداف فوقالذکر در نيمهي اول سال 1388 اعتبار قابل توجهي را براي دو پروژه در شهرستان بندر انزلي تخصيص داد که با همت و تلاش کميتهي فني توسعهي گردشگري استان و مسئولان اين اداره، پروژههاي مذکور در حال حاضر يکي در مرحله اتمام و ديگري نيز در دست اقدام است.
پروژه عمليات لايروبي تاج اسکله صيد صنعتي شيلات بندر انزلي و کانال مربوطه به منظور پهلوگيري کشتي مسافري ميرزا کوچک خان و پروژه انتقال 54 فروند واحد شناور صيد کيلکا ( تعديلي توسط شيلات استان گيلان ) به منظور تخليه اسکله صيد صنعتي شيلات انزلي و تامين محل مناسب جت پهلوگيري واحدهاي شناور تفريحي با تناژ پايين،دو پروژه يادشده است.
بديهي است با اقدامات موثر و مفيدي که کليه ارگانهاي دولتي مرتبط با هدف توسعهي گردشگري دريايي در درياي مازندران به عمل آوردند،در حال حاضر تمامي کمبودها،نواقص و مشکلات موجود در سالهاي گذشته برطرف شده و همزمان با آغاز ايام نوروز سال 89 سفرهاي برون مرزي اين کشتي مزين به نام سردار جنگل، ميرزا کوچک خان جنگلي آغاز خواهد شد./117
انتهای پیام/