اين خبر را مديرعامل سازمان پارک‌ها و فضاي سبز شهر تهران بيان کرد و گفت:فاز دو کمربند سبز تهران 50 هزار هکتار است و ساله کمربند سبز در بخش برون شهري دو تا سه هزار هکتار توسعه مي‌يابد.

اين سخنان در حالي مطرح مي شود که عملا اين فضاهاي سبز نه از نظر اکوسيستمي کارائي دارند ونه از لحاظ استفاده شهروندان.

‌ با اين حال علي محمد مختاري افزود: اراضي مورد نياز براي ايجاد کمربند سبز تهران، اراضي ملي است که با همکاري سازمان جنگل‌ها و مراتع در اختيار ما گذاشته مي‌شود و با اعتبار مورد نيازي که به دستور شهردار تهران در نظرگرفته شده، ‌توان افزايش اين کمربند سبز وجود دارد.

وي توسعه کمربند سبز را از طرح‌هاي مهم در کلان‌شهرها دانست و ادامه داد: کمربند سبز از ساخت و ساز و گسترش بي‌رويه شهرها جلوگيري کرده و بر اقليم‌ شهرها تاثير مي‌گذارد، به ويژه در مورد شهري مانند تهران که داراي آلودگي هواي زيادي است.

مديرعامل سازمان پارک‌ها و فضاي سبز شهر تهران درباره توسعه فضاي سبز درون شهر تهران نيز بيان کرد: ‌در بعضي مناطق تهران بافت فشرده مسکوني وجود داشته و سرانه فضاي سبز پايين است، اما با برنامه‌ريزي انجام شده، ‌توسعه عادلانه فضاي سبز در مناطق 22 گانه را در دستور کار قرار داده‌ايم.

مختاري يادآور شد: در مناطقي مانند هفت،‌10 ،‌11 و 17 که سرانه فضاي سبز پايين است، هر ساله توانسته‌ايم با تملک و تجميع بافت‌هاي فرسوده، تا حدودي سرانه فضاي سبز را افزايش و همچنين فضاي سبز عمودي ايجاد کنيم.

وي خاطرنشان کرد: ‌در توسعه فضاي سبز تهران از گونه گياهان مقاوم با شرايط آب و هوايي اين شهر و همچنين گياهان مقاوم و سبز در فصل سرما استفاده مي‌شود.

100

انتهای پیام/

کد خبر 1388091724